Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlépe placené herečky roku 2020


ikona
Spooner
angelina jolieelisabeth mossellen pompeoemily bluntgal gadotMelissa McCarthynicole kidman meryl streepsofia vergaraviola davis
Po mužském žebříčku konečně došlo i na jména nejlépe vydělávajících hereček. A některá jména jsou opravdu překvapivá.  

Jako každý rok, i letos nám magazín Forbes samozřejmě naservíroval seznam nejlépe placených herců a hereček za uplynulý rok. Herce už jsme si probrali před dvěma měsíci a nyní došlo i na jejich dámské kolegyně. Zde se částky pohybují bohužel už klasicky v nižších číslech než u pánů. Ostatně, vítězka letošního ročníku vydělala v podstatě „jen“ polovinu toho, co Dwayne Johnson v druhé kategorii. Mnohem více se nám tu pak také projevuje důležitost a čím dál větší role seriálové produkce, která do Top 10 promluvila razantním způsobem. Což se ostatně týká samotného prvního místa, na němž se malinko překvapivě usídlila Sofia Vergara

Ta nemá na svém kontě žádný celovečerák, ale k vítězství jí hravě stačila tučná výplata za finální sezónu Takové moderní rodinky a role porotkyně v America's Got Talent. Seriálovou stopu pak najdeme i u hvězdy nesmrtelného seriálu Chirurgové Ellen Pompeo, Violy Davis za poslední sérii Vražedných práv či Nicole Kidman za HBO minisérii The Undoing. A samozřejmě to platí i u Elisabeth Moss, která sice zabodovala s Neviditelným, ale za jednu epizodu hitu Příběh služebnice si přijde na jeden milion dolarů. A to se počítá.

Čest celovečerních hereček pak brání zejména druhá Angelina Jolie, jež dostala tučný šek za marvelovku The Eternals, třetí Gal Gadot přepočítávající dolary hlavně za netflixovský blockbuster Red Notice a do topky se dostala taky veteránka Meryl Streep či Emily Blunt, která se sem vyšvihla díky druhému Tichému místu a dobrodružnému snímku Expedice: Džungle. Z žebříčku nám pak překvapivě zmizela loňská vítězka Scarlett Johansson.

Kompletní žebříček nejlépe placených hereček:

1. Sofia Vergara (43 milionů dolarů)

2. Angelina Jolie (35, 5 milionů)

3. Gal Gadot (31,5 milionů)

4. Melissa McCarthy (25 milionů)

5. Meryl Streep (24 milionů)

6. Emily Blunt (22,5 milionů)

7. Nicole Kidman (22 milionů)

8. Ellen Pompeo (19 milionů)

9. Elisabeth Moss (16 milionů)

10. Viola Davis (15,5 milonů)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace