Emily Ratajkowski: modelka, feministka, propagátorka nahoty a fanynka Juventusu

Emily Ratajkowski: modelka, feministka, propagátorka nahoty a fanynka Juventusu
Emily Ratajkowski se narodila v Londýně v roce 1991. Vyrostla v Americe a když dospěla, odešla z univerzity, aby se mohla plně věnovat modelingu. Na sociálních sítích má silnou základnu sledujících.

Životní styl

Do povědomí lidí se dostala především tím, že toho často na fotkách na sobě moc nemá. To je zřejmě pro návštěvníky Instagramu velice přitažlivé, protože její účet má téměř 27 milionů sledujících.

Modelka občas rozvíří atmosféru módních a společenských časopisů. Fotka, kde má modelka nevyholené podpaží, vzbudila velký rozruch. Mladá žena tak chtěla upozornit na skutečnost, že je to právo každé ženy, jak se svým tělem zachází.

Čtěte také: Mariah Carey a její šokující výpověď o despotickém manželovi, který ji zavřel do zlaté klece

Když se Emily chce zapojit do nějakého užitečného projektu, strhne na sebe veškerou pozornost. O mírové demonstraci se potom spíš spíše v souvislosti s tím, že si Emily zase zapomněla doma podprsenku, než aby novináře zajímal účel demonstrace.

Střet se sexuálním obtěžováním

Modelka se nedávno přidala k velké skupině žen, které si díky své profesi zažily sexuální obtěžování. Obvinila jednoho známého fotografa, že ji v začátcích její kariéry, kdy si budovala pověst, opil a obtěžoval. Údajně využil jejího stavu a nafotil její nahé fotky. O několik let později použil její fotky bez autorizace do své knihy. Fotograf samozřejmě obvinění popřel.

Čtěte také: IQ přes 132, láska k potápění a žralokům, vlastnoručně pilotovaný tryskáč a parašutistická licence – to je herečka Nicol Kidman

Ráda se ukazuje

Mladá žena ale jinak s nahotou problém nemá. Když zveřejnila fotku, kterou nazvala „Zrození Venuše“, kde je nahá, jen přikrytá vlasy, získala 1,4 milionů lajků a 14 tisíc komentářů.

Čtěte také: Recept na úspěch mladé zpěvačky, maminky a influencerky Moniky Bagárové

Emily se považuje za feministku a dle jejich slov, síla ženy je i v její smyslnosti, tak proč ji neuplatnit. Svůj feministický postoj bere vážně a málo se o ní ví, že je také mluvčí amerického sdružení, které bojuje za práva žen na potrat.

První zkušenosti s filmem

Dívka, která ráda provokuje, má za sebou už pár hereckých zkušeností. V roce 2014 so zahrála po boku Bena Afflecka v kriminálním thrilleru „Zmizelá“. Z posledních filmů je to hlavní role v romantické komedii „Cruise“ (2018) a v krimi dramatu „Zloději a lháři“ (2019).

Čtěte také: I celebrity mají své koníčky. Uhodnete, co sbírá Angelina Jolie nebo čím si krátí dlouhou chvíli Sarah Jessica Parker?

Své fanoušky si určitě získala i propagací fotbalového týmu Juventus.