Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Antonín Panenka porazil covid: Fotbalovou legendu pustili domů, pořád ale nemá vyhráno

Antonín Panenka porazil covid: Fotbalovou legendu pustili domů, pořád ale nemá vyhráno
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
Antonín Panenka
Čeští fotbaloví fanoušci si mohou oddechnout. Antoním Panenka (71), autor slavného penaltového dloubáku, porazil koronavirus a vrátil se z nemocnice domů. Tam ho dnes odvezl jeho syn Tomáš. Slavný internacionál se ale pořád potýká s oboustranným zápalem plic.

Česko minulý týden šokovala zpráva, že legendární Antonín Panenka musel být hospitalizovaný s vážnými dýchacími potížemi. Jak se v nemocnici potvrdilo, bývalý fotbalista se nakazil koronavirem a do toho mu lékaři diagnostikovali oboustranný zápal plic.

Členové rodiny v čele s manželkou Vlastou a synem Tomášem tak prožívali pořádně perné chvíle, protože měli o českou legendu velký strach. Panenka totiž v nemocnici ležel ve vážném, byť stabilizovaném stavu. Slavný internacionál se naštěstí dostal z nejhoršího, koronaviru se zbavil, a tak ho mohl dnes syn odvézt domů.

Rodina si může oddechnou

"Tátu jsem dneska v 11 hodin vyzvedl v nemocnici a odvezl domů. Testy na covid už má naštěstí negativní, ale stále ho trápí zápal plic. Doktoři však uznali, že nemusí být v nemocnici a propustili ho do domácího léčení," prozradil webu Bohemians 1905 Tomáš Panenka.

Přestože mistr Evropy z roku 1976 ještě musí doléčit zápal plic, je z nejhoršího venku a rodina i veřejnost si může oddechnout.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy