Menu
Město Jirkov
jirkov

Výzva občanům

ilustrační fotografie

Vážení spoluobčané,

epidemiologická situace v našem státě je den ode dne horší. Nepříznivý vývoj se nevyhnul ani Městskému úřadu Jirkov. I přes dodržování nařízených preventivních a zvýšených hygienických opatření se již téměř jedna čtvrtina zaměstnanců s nemocí buď potýká či je v karanténě. Tato nemoc se nevyhnula ani starostce města Darině Kováčové. Někteří zaměstnanci vyřizují nezbytné úřední záležitosti z domova. I přesto, že by nemuseli. Ostatní zaměstnanci se snaží v maximální míře své kolegy zastoupit. Chod našeho města nikomu není lhostejný.

 

Na základě usnesení Vlády ČR jsou sice omezeny úřední hodiny úřadu a mimo tyto hodiny je radnice uzamčena, avšak zaměstnanci jsou v práci a snaží se vyřizovat všechny potřebné úřední záležitosti jak za sebe, tak za své kolegy. Proto prosíme o Vaši shovívavost.

Abychom společně snížili riziko přenosu tohoto závažného virového onemocnění, prosíme Vás o pomoc a spolupráci. Zejména zvažte nutnost osobní návštěvy. Pokud je vyřízení Vašich záležitostí nezbytné, preferujte jiné formy komunikace s úřadem, především telefonickou, elektronickou (prostřednictvím datových schránek) či e-mailovou.

Děkujeme za pochopení. Bez Vás těžko zvládneme dostát všem požadavkům.

 

Mgr. Darina Kováčová, starostka města

Dana Jurštaková, místostarostka města

Ing. Viera Avakjanová, tajemnice Městského úřadu v Jirkově

Datum vložení: 14. 10. 2020 15:30
Datum poslední aktualizace: 2. 11. 2020 20:36
Autor: Eliška Broumská