Covid řádí na radnici v Jirkově, onemocněla i starostka. „Zvažte nutnost osobní návštěvy,“ vyzývá úřad
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Koronavirus se nevyhnul ani městskému úřadu v Jirkově. I přes dodržování nařízených preventivních a zvýšených hygienických opatření se již téměř jedna čtvrtina zaměstnanců s nemocí buď potýká či je v karanténě. Pozitivní test na covid-19 má i starostka města Darina Kováčová. Radnice to potvrdila v prohlášení na svém webu a zároveň připojuje výzvu k občanům.

Někteří zaměstnanci městského úřadu vyřizují nezbytné úřední záležitosti z domova. I přesto, že by nemuseli. Ostatní zaměstnanci se snaží v maximální míře své kolegy zastoupit. „Na základě usnesení Vlády ČR jsou sice omezeny úřední hodiny úřadu a mimo tyto hodiny je radnice uzamčena, avšak zaměstnanci jsou v práci a snaží se vyřizovat všechny potřebné úřední záležitosti jak za sebe, tak za své kolegy. Proto prosíme o Vaši shovívavost.

Abychom společně snížili riziko přenosu tohoto závažného virového onemocnění, prosíme Vás o pomoc a spolupráci. Zejména zvažte nutnost osobní návštěvy. Pokud je vyřízení Vašich záležitostí nezbytné, preferujte jiné formy komunikace s úřadem, především telefonickou, elektronickou (prostřednictvím datových schránek) či e-mailovou. Děkujeme za pochopení. Bez Vás těžko zvládneme dostát všem požadavkům,“ stojí ve výzvě občanům, pod kterou je podepsána starostka Darina Kováčová, místostarostka Dana Jurštaková a tajemnice úřadu Viera Avakjanová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru