Sociální sítě
Nahoru

Nové pokušení světa Versace

Svět Versace je velmi specifický. Barevný a bezstarostný. Není divu, že si v nové kampani na parfém Dylan Turquoise užívá hrdinka s tváří Hailey Bieber báječný prázdninový čas na břehu moře i přímo v jeho vlnách. Vše je prozářeno sluncem a smyslností – právě tak, jako nálada, kterou svou vůní značka navozuje.

Vydejte se k nádherným ostrovům, kde se blankytné nebe dotýká průzračných mořských vln. Mořská bříza něžně hladí rozpálenou kůži, probouzí naše smysly a zklidňuje duši. Vůně je připomínkou letních dnů prozářených slunečními paprsky. Dylan Turquoise – to je má pocta ryzí smyslnosti ženy Versace,“ prozrazuje Donatella Versace.

Zářivě jiskřivá vůně Dylan Turquoise je dokonalým partnerem vůní Dylan Blue pour Femme a pour Homme. Úvod charakterizuje gejzír svěží energie z čerstvých citrónů primofiore dodávajících vůni na příjemné kyselosti a energii, kterou doplňuje sicilská mandarinka a pikantní růžový pepř.

Exotikou pulzujícímu srdci vůně, za kterou stojí Sophie Labbé, dominuje šťáva z tropického ovoce guava v kombinaci s jasmínem a okouzlující frézií, odkazujících k moderní zelené nótě. Smyslnost propůjčuje kompozici moderní dřevitý akord molekuly Clearwood kombinující svůdnost ambry s ušlechtilostí cedru a bílého pižma.

Dylan Turquoise je moderní vůní, která splňuje požadavky dnešní doby na šetrnost a odpovědnost vůči přírodě získáváním ingrediencí, a to jak přímo z přírody, tak pomocí moderní „zelené“ biotechnologie. Navíc 85 % složek vůně je snadno biologicky odbouratelných.

Vizuální podoba Dylan Turquoise (2 799 Kč/100 ml) vychází z inovovaného designu značky Versace. Elegantní linie inspirované tvarem amfory připomínají antickou tradici a mytologii – věčnou inspiraci objevující se napříč všemi kolekcemi módního domu Versace. Matné sklo tónované do azurové modři Středozemního moře je jako samotná esence léta. Hlavní tón doplňují detaily v odstínu bledého zlata – uzávěr, vršek flakónu nesoucí barokně rozmáchlými literami jméno VERSACE a ikonická hlava Medúzy.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.