Stát se zhroutí, vy vlastenci! To budete koukat, kdo podpořil Babiše

15.10.2020 9:27

Někdejší voják Martin Zapletal, jenž se v novém tisíciletí účastnil mise v Kosovu a v roce 2016 vystrčil své nahé pozadí na konvoj vojáků NATO projíždějící Českem a nechyběl u akce „pálení Koránu“, se v koronavirové krizi postavil na stranu Andreje Babiše (ANO). Ti, kdo volají po demisi šéfa hnutí ANO, prý dosáhnou jen toho, že se rozpadne český stát i česká společnost.

Stát se zhroutí, vy vlastenci! To budete koukat, kdo podpořil Babiše
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Zamračený Martin Zapletal na Kampě

Bývalý voják Martin Zapletal, muž s hustým vousem, na sebe v posledních pár letech upozornil hned několikrát. V roce 2016 vystrčil své holé pozadí na vojáky z konvoje NATO, který projížděl Českem. Účastnil se pálení Koránu, v roce 2017 vyzýval občany, aby vzali do rukou cepy a bránili se proti „vlastizrádcům a muslimům“ a před Pražským hradem pálil vlajku EU.

Anketa

Obáváte se dalšího vývoje situace kolem nemoci COVID-19? (Ptáme se od 15.10.2020)

74%
26%
hlasovalo: 21991 lidí

Už se také nechal slyšet, že by mohl v roce 2023 kandidovat na prezidenta a navázat na práci Miloše Zemana.

Tentýž Martin Zapletal se rozhodl veřejně vyjádřit i ke koronavirové krizi. Jasně se postavil za premiéra Andreje Babiše i ministra zdravotnictví za hnutí ANO Romana Prymulu.

„Stojím za Prymulou i za Babišem... vy vlastenci...,“ zdůraznil Zapletal. „Vaše fantasmagorie položí celý stát a rozložíte svojí neposlušností celou společnost. Ano. Chcete demisi Babiše, kdy prezident není hlupák a Babiše nechá vládnout v demisi. Snažíte se o demisi Babiše a kdo myslíte, že vyhraje následující volby?! Pyjáti s demoblokem... vy vlastenci,“ zopakoval.

Poté varoval před masakrem, který podle jeho názoru může nastat, až budou bezpečnostní složky opět nastolovat pořádek.

„A zase se k moci dostanou pyjáti a demoblok, vy vlastenci. A jakmile se dostanou tito k moci, máme vyřešenou integraci migrantů, Istanbulskou úmluvu, LGBT atd. Což vy vlastenci odmítáte pochopit, protože vy chcete prostě svoboduuuuuuuuu! Ale tímto žádnou nezískáte,“ zdůraznil Zapletal. 

Jedním dechem dodal, že se sice vždy stavěl proti stávajícímu systému, ale nikdy nechtěl rozložit svůj stát, svou vlast.

„Vy možná bojujete proti systému, ale nyní bojujete i proti státu, vy vlastenci! Vybrali jste si tu nejhorší možnou dobu k odporu, za posledních 30 let. Nedokážete se dívat do budoucna, ale víte, že vás budou infikovat očkováním a dostanete čipy, díky kterým vás naučí štěkat,“ konstatoval Zapletal.

On osobně v tuto chvíli považuje za zásadní udržet kázeň a pořádek.

Martiin Zapletal stojí za Andrejem Babišem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…