Moje šťastná hvězda

Odejde od manželky?

Po dlouhé léčbě se herec MARTIN PREISS (47) téměř uzdravil. K tomu mu nejvíce pomohla jeho milovaná žena MARTINA PREISSOVÁ (44). Nyní nasadil pracovní tempo a snaží se žít jako dřív. Proč má ale jeho žena obavy?

Žil poměrně normální a uspořádaný život. Martin Preiss (47) měl šťastné manželství a kariéru měl dobře našlápnutou. Velký zlom začal v roce 2014, kdy skončil na psychiatrii. Dnes se syn známých rodičů Viktora Preisse (73) a Jany Preissové (72) cítí podle svých slov báječně.

Sám si myslí, že už je definitivně vyléčený. Jeho manželka Martina Preissová (44) to ale zřejmě nevidí tak růžově. Čeká ho sice už jen pár vyšetření do úplného vyléčení, nemoc se ale může kdykoli vrátit. V současné době začal hrát i v seriálu Sestřičky Modrý kód. Což je asi největším kamenem úrazu.

Získal nové sebevědomí a o ženy nemá nouzi

Herci bývají většinou ve stresu a to je zrovna to, co může herci uškodit. Na to ale Preiss momentálně nejspíš nemyslí. Je zjevně rád, že už může pracovat, a hlavně že se pohybuje mezi mladými a krásnými slečnami.

S lepším psychickým stavem Martin Preiss i zhubl a vypadá opět k světu. Má jeho manželka strach, že se Martin mění, aby se líbil mladším? To, že se na natáčení Preiss těší, je pochopitelné.

Dlouho byl v ústraní, neměl kolem sebe nikoho kromě své milované manželky Martiny. I ona je dost zaneprázdněná seriálem Slunečná. Oba tedy pilně natáčejí a doma se zřejmě vidí jen večer. Je tedy na oblíbeném herci, zda má pro něj manželství ještě smysl.

Charismatický Martin je nejspíš milovníkem žen, o které jistě nemá nouzi. Odolá a najde si se svým novým sebevědomím a lepším vzhledem mladší milenku? Říká se, že se svými mladými kolegyněmi vtipkuje a snaží se na sebe vždy strhnout pozornost. A daří se mu. Prý má u nich úspěch. Manželka může jen tiše doufat, že jí neuteče s mladší.

Zažila si s ním své

Martinu bohužel starosti o manžela za ty roky také poznamenaly. Nedávno sice zhubla a moc jí to sluší, první vrásky však úplně zakrýt nedokáže. Manželův pokus o sebevraždu, exces s řízením v opilosti a pobyt v psychiatrické léčebně prožívala s ním a byla mu po celou dobu oporou.

Byla by škoda, kdyby se jí Martin odvděčil nějakým povrchním románkem s mladičkou kolegyní. Je ale možné, že mu žena připomíná minulost, od které se tak zoufale snaží odstřihnout. Snad to jejich manželství ustojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden