Školy jsou zavřené, ale v některých se bude učit dál
Jednou ze škol, které zůstanou otevřené, je Sportovní základní škola Antonína Sochora v Duchcově
Teplice

Teplicko – Po uzavření základních škol na Teplicku v souvislostí se situací kolem koronaviru, rozhodl ústecký hejtman o několika zařízeních, které zůstanou i nadále otevřené.

Snahou je zajistit maximálně vhodné podmínky pro práci zaměstnanců nemocnic a dalších strategických orgánů a sborů. Zaměstnanců, kteří z důvodu současné zvýšené pracovní vytíženosti nemohou zajistit domácí distanční výuku svých potomků.

Vybrané byly školy, které zabezpečí péči pro děti ve věku od 3 do 10 let zmíněných zaměstnanců. Na území Teplicka to jsou konkrétně Základní škola s rozšířenou výukou tělesné výchovy Maxe Švabinského v Teplicích a Sportovní základní škola Antonína Sochora v Duchcově. Děti tady budou sdružované ve skupinách o maximálním počtu třiceti. Opatření se týká zaměstnanců zdravotních služeb, orgánů ochrany veřejného zdraví, bezpečnostních sborů, obecní policie, příslušníků ozbrojených sil, zaměstnanců škol, které zůstanou otevřené a některých sociálních pracovníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru