Představujeme INKR: Mezinárodní a pohlcující svět komiksů

INKR spustila digitální komiksovou a vydavatelskou aplikaci, která nabízí uživatelům z celého světa přístup k oblíbeným komiksům a také zcela nový originální komiksový obsah.


Společnost INKR Global dnes spustila novou aplikaci INKR Comics, která je určena pro čtení a vydávání komiksů. Součástí této nové revoluční platformy je překladatelská technologie s prvky umělé inteligence, systém pro cílené a personalizované doporučování obsahu, špičková čtečka komiksů a integrovaný reklamní a předplatitelský systém včetně možnosti platit za jednotlivé kapitoly. Díky tomu získávají vydavatelé komiksů jednotnou, špičkovou globální platformu pro šíření svého obsahu.


Multimediální tiskovou zprávu si můžete přečíst na webové stránce https://www.prnasia.com/mnr/INKR_202010.shtml


„Díky naší vášni pro komiksy jsme vybudovali platformu, která má potenciál přispět k dalšímu rozvoji trhu s komiksy," řekl Ken Luong, generální ředitel firmy INKR. „Na základě znalostí a zkušeností s vytvářením špičkových produktů, které jsme během let získali, jsme si uvědomili, že máme jedinečnou příležitost účinně a snadno dostat všechny druhy komiksů ke čtenářům po celém světě."


Aplikace společnosti INKR nabízí čtenářům přístup ke všem zajímavým komiksům z celého světa, a to z jednoho místa. V nabídce jsou například japonské komiksy manga od vydavatelství Kodansha a Tokyopop, korejské webové komiksy Mr. Blue a Toons Family, čínské komiksy manhua od vydavatelství Weibo a FanFan a americké komiksy od předních vydavatelů, jako je například Image. Všechny tyto komiksy včetně mnoha dalších si můžete díky této jedinečné aplikaci přečíst a najdete je hezky pohromadě na jednom místě.


Součástí aplikace firmy INKR je také služba INKR Localize, lokalizační a překladatelský software s umělou inteligencí, který umožňuje překlad komiksů od jednotlivých autorů v rekordním čase. Služba INKR pomůže účinně zabránit neoprávněným překladům a jejich bezplatného sdílení v naskenované podobě.


Kromě lokalizační aplikace INKL Localize je součástí aplikace také vydavatelská služba INKR for Publishers, která každému tvůrci a vydavateli komiksů umožňuje snadno a rychle rozšířit své dílo do celého světa a zařadit ho do komiksového katalogu INKR. Aplikace INKR for Publishers navíc nabízí flexibilní monetizaci a reklamní technologii, díky které mohou vydavatelé komiksů vydělávat na reklamě ve svém obsahu. Více informací najdete na webové stránce https://inkr.com/publishers.


V současné době je tato aplikace k dispozici pro operační systémy iOS a Android.


O společnosti INKR Global Pte. Ltd.


Společnost INKR Global je technologická společnost se zaměřením na lidi, jejímž cílem je zpřístupňovat komiksy všem lidem na celém světě. Firma INKR pomáhá vydavatelům a tvůrcům komiksů dostat jejich díla ke čtenářům na celém světě a spotřebitelům zpřístupňuje skvělý obsah bez ohledu na to, kde se zrovna nachází.


Společnost INKR sídlí v Singapuru a její součástí je tým ve Vietnamu. Firma byla založena vášnivými čtenáři komiksů a mang, kteří věří, že tento druh obsahu nevypráví jen příběh, ale pomáhá také vzdělávat a zprostředkovat komunikaci mezi lidmi. Mezi další aplikace, které tento tým vytvořil, mimo jiné patří Fuzel Collage, Woodpost, Wikly a KeepShot.


Více informací o INKR najdete na webové stránce https://inkr.com.


Kontakt:

Pan Hieu Tran

Spoluzakladatel a obchodní ředitel

+84-902-509-898

hieu@inkr.com

Video - https://www.youtube.com/watch?v=uQ7upR-3lQ0

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1310067/hero_banner.jpg

Klíčová slova Singapur-počítače-kultura-INKR

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.