Prodávejte webináře a e-kurzy přes EduCity a Skoleni.cz, kde firmy i jednotlivci najdou největší nabídku online akcí v ČR

Nabízíte klientům své služby i v podobě webinářů, online workshopů, konferencí či jejich záznamů?

Umístěte své online programy ZDARMA na největší portály s nabídkou vzdělávání v ČR – EduCity.cz, Skoleni.cz a HR News, které navštěvuje největší komunita HR profesionálů v ČR (přes 8 400 členů skupiny HR News na síti LinkedIn a 12 000 na Facebooku).

Ilustrační snímek

Již nyní najdete na EduCity a Skoleni.cz největší výběr z více než 1 300 online kurzů a webinářů v ČR, připojte k nim i vaši nabídku.

Denně tyto portály navštěvuje několik tisíc uživatelů, a to jak samotných zájemců o profesní vzdělávání, tak především profesionálů z oblasti personalistiky, firemního vzdělávání a tréninků, kteří často ve firmách rozhodují o nákupu vzdělávacích služeb.

Nabídku webinářů z EduCity mají navíc do svých interních systému integrovány společnosti jako např. innogy a ČEZ.

Chci zveřejnit webináře zdarma

Dejte šanci široké veřejnosti a firmám, aby se dozvěděly o nabídce vašich služeb a zakoupily si vaše online programy přímo přes EduCity.cz, Skoleni.cz či HR News.

Sami vytvoříme pro vaše programy online objednávku a navíc je budeme požadované cílové skupině intenzivně propagovat.

Kolik vás to bude stát?

Samotné umístění online programů na naše portály je zdarma, a to do konce roku 2020. Pokud jste nový klient a nemáte ještě u nás svoji prezentaci, platí tato nabídka za předpokladu, že si aktivujete firemní profil na našich webech do 31.října 2020.

Chcete pomoci s vytvářením webinářů a ostatních online programů?

Kontaktujte nás, pomůžeme vám nastavit proces vytváření a prodeje online vzdělávacích programů s ohledem na vaše stávající podmínky a možnosti.

Kontaktujte nás

Pro informace, jak Vaše on-line akce na naše weby vložit, nás kontaktujte na obchod@ivitera.com, +420 731 169 886 (Tomáš Pospíchal) nebo prostřednictvím online formuláře.

Jak webináře na naše weby vložíte?

Pokud máte přístupové údaje pro editace profilu firmy a vkládání kurzů na EduCity.cz a Skoleni.cz, zadejte kurz s místem konání v regionu Online.

Pokud kurzy na naše weby vkládáte automatizovaně, příslušný termín zadejte pro uveřejnění v regionu Online - id tohoto regionu je 24.

V případě, že přístupové údaje pro správu profilu firmy na EduCity.cz a Skoleni.cz nemáte v tuto chvíli k dispozici, kontaktujte nás na obchod@ivitera.com.