15. 10. 2020

Gal Gadot si střihne roli kleopatry

Z neohrožené Wonder Woman se stane nejznámější egyptská panovnice.

hlavní obrázek

I když ve světě stále řádí všude zmiňovaný virus, a my díky němu letos už neuvidíme žádný pořádný velkofilm, máme alespoň pocit zadostiučinění formou nových a zajímavých zpráv. A jedna z nich se týká nejznámější a nejslavnější egyptské panovnice. Řeč je pochopitelně o Kleopatře.

Tu si nově střihne herečka Gal Gadot, kterou určitě znáte jako Wonder Woman. Někteří z nás čekáme také na její sympatickou tvářičku v nově chystané detektivce Smrt na Nilu, kde se znovu setkáme s novou verzí slavného detektiva Hercule Poirota. Dokážete si ale Gadot jako neohroženou panovnici Egypta představit? Dejte vědět.

Snímek natočí režisérka Patty Jenkins, která s Gal Gadot má nejenom skvělé vztahy, ale také společně natočili již zmíněnou Wonder Woman (první i druhý díl). Což tato spolupráce nezní vůbec špatně. Na nějaké další detaily si budeme muset počkat. Mezitím si můžete čas zkrátit původním snímkem z roku 1963 Kleopatra, kde panovnici ztvárnila již zesnulá Elizabeth Taylor.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!