Americká kráska Bella Hadidová patří v současné době mezi nejlépe placené a nejžádanější modelky. A to nejenom na předváděcím mole, ale i v soukromí. Není totiž pouze velice pohledná (byť je pravdou, že si k půvabné tváři i křivkám musela vypomoct šikovnýma ručičkama plastických chirurgů, na starších fotkách byste ji nepochybně ani nepoznali), ale také velice movitá. Kromě toho, že si vydělává modelingem, je totiž dcerou vlivného developera a miliardáře Mohameda Hadida (71) – jenž jí mimochodem ty výše zmiňované plastiky štědře zaplatil.

Dá se o ní tedy říct, že patří mezi výhodné partie. Jenže bohužel, už není sama. Bella je totiž velkou tajnůstkářkou, která si své soukromí drží pěkně pod pokličkou – a v současné době údajně tutlá i skutečnost, že už nějakou dobu randí s vnukem amerického herce, hollywoodské hvězdy Jacka Nicholsona (83). Ten zazářil například ve filmu Přelet nad kukaččím hnízdem od režiséra Miloše Formana (†86), v černé komedii Lepší už to nebude, anebo ztvárnil legendárního Jokera v jedné z nejpopulárnějších adaptací komiksů o Batmanovi.

VIDEO: Bella Hadidová v akci

Video
Video se připravuje ...

Bella Hadid Instagram.com/bellahadid/BPŽ

Milenci se prý v naprostém utajení schází už několik týdnů a je to láska jako trám. Zasvěcené zdroje pro Page Six uvedly, že mladičký herec Duke Norfleet (21) Bellu nedávno navštívil v New Yorku, a údajně spolu slavili i minulý pátek její narozeniny. Na krátkou dovolenou do teplíčka sice modelka odletěla pouze s kamarádkami, podle všeho ale na novou známost neustále myslí. „Božínku, jsem teď tak šťastná,“ vyznala se třeba na instagramu Bella, která se loni rozešla se zpěvákem Abelem Makkonenem Tesfayem (30), známějším pod svým uměleckým jménem The Weeknd.

VIDEO: Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashianová nebo Bella Hadidová?

Video
Video se připravuje ...

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? David Hanuš

Fotogalerie
72 fotografií