Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii

Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit dalších 5 obrázků
Mužská taneční skupina, striptýz, vraždy, korupce a Dev Patel.

Přiznám se bez mučení, že o slavné mužské taneční/striptérské skupině (show) Chippendales nevím vůbec nic. V minulosti jsem párkrát zahlédnul někde na ulici plakát, na němž bylo několik svalovců bez trička a s motýlkem kolem krku, čímž můj rozhled v tomto směru končí. Nicméně na chystaný snímek o nepravostech, které kdysi multimilionovou striptérskou frančízu obklopovaly, se docela těším.

Důvodem budiž v prvé řadě námět, v němž se vše bude točit kolem Somena Banerjeeho, zakladatele skupiny, jenž má prsty nejen v nekalostech, které se přihodily jeho konkurentům, ale rovněž má na svědomí životy některých svých spolupracovníků. Banerjee, imigrant z Indie, koupil na konci sedmdesátých let v Los Angeles klub a dokázal z něj udělat dojnou krávu (pod označením Chippendales) a první americký mužský striptérský klub cílící na ženské publikum. Při cestě za splněním snu však nebral na nikoho ohled a k penězům a úspěchu si to namířil doslova přes mrtvoly.

Vyjma atraktivní zápletky, jež by měla rekonstruovat skutečné události, zaujme i jméno režiséra, kterým bude Craig Gillespie. Ten zabodoval v roce 2014 životopisným sportovním dramatem Milionový nadhazovač, úplně nezklamal v roce 2016 s hrdinským akčním thrillerem Do posledního dechu a před třemi lety potěšil s černočernou životopisnou dramedií Já, Tonya. Navíc hlavní roli si střihne sympaťák Dev Patel, jehož si pravděpodobně pamatujete z oscarovky Milionář z chatrče, dramatu Lion nebo historického thrilleru Hotel Mumbai. Kombinace těhle dvou dává naději, že ohlédnutí za výživnou a krvavou historií striptérů z Chippendales bude mít grády.

Zdroj: ScreenRant

Foto: The Weinstein Company (ze snímku Lion)

Galerie: 6

Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu Chippendales: Světoznámá striptérská skupina má temnou historii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest