Sparta se bude rvát o druhé místo ve skupině, předpovídá před startem EL Poborský

Sparta se bude rvát o druhé místo ve skupině, předpovídá před startem EL Poborský

Legendární záložník Spartě ve skupině smrti věří. Čím ho fascinuje Zlatan Ibrahimovič?


Psalo se 10. řijna 2004 a Sparta na San Siru mířila za prvotřídní senzací.

„Tomáš Jun vyrovnal na 1:1 a do 66. minuty jsme drželi postupový výsledek. Pak se trefil Andrej Ševčenko a všechno se změnilo. Ukázala se síla AC a její hráči nás sfoukli,“ vzpomíná na stránkách Deníku Sport Poborský na dosud poslední sparťanský střet s Rossoneri.

Po dlouhých šestnácti letech los letenským přidělil AC Milán znovu a někdejší letenský kapitán neskrýval pro Deník Sport své nadšení.

Každý chce hrát těžké zápasy s velkými kluby. Kluci to určitě teď mají v sobě nastavené taky takhle,“ přemýtá někdejší hráč Manchesteru United nebo Lazia Řím. Podcenění ze strany slavné značky podle něj rozhodně nehrozí „V téhle době je každý vděčný za každý zápas,“ zdůrazňuje "Steve".

Největší pozornost na sebe v červenočerné táhne ikonický Zlatan, Poborský na něj má poměrně jednoznačný názor „Jsem jeho fanda. Ve svém věku je stále nadstandardním útočníkem,“ polemizuje autor slavného dloubáku z Eura 1996.

Ve skupině Evropské Ligy, kde Spartu krom AC Milán potkají i Lille a Celtik Glasgow ovšem svému bývalému týmu věří „Sparta se bude rvát o druhé místo ve skupině,“ uzavírá predikcí na serveru iSport.cz.

"Nebyli jsme se Spartou kompatibilní, chyběla tam chemie." Zpověď Hašků nyní k přečtení v Hattricku