Reserved podzimní Unisex kolekce

Reserved podzimní Unisex kolekce

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Konec poznámek, že máte příliš mnoho věcí – nyní můžete celý svůj šatník sdílet se svým partnerem. Prozkoumejte novou kolekci, kterou si pro vás značka Reserved pro podzimní a zimní sezónu připravila. Najdete tam oblečení a doplňky pro ni i pro něj podle posledních trendů v unisex stylu.

Byl to hit 90. let, který se teď znovu ujal vedení. Unisex je styl, který si oblíbili světoznámé modelky a hvězdy. Po několika desetiletích je to opět jeden z nejdůležitějších trendů – tentokrát pro podzim a zimu 2020. Ačkoli se nejedná o nic revolučního ani převratného, každý ocení především komfort a pohodlí jež Unisex styl nabízí. Funkčnost a všestrannost, to jsou priority kolekce Reserved Unisex Functional, první svého druhu v historii značky.

Reserved Unisex Functional

Své si v kolekci najdou především obyvatelé metropolí, kteří hledají pohodlí jak v životě, tak ve stylu. Bez ohledu na pohlaví. Kousky pro tuto sezónu lze snadno vrstvit, takže nižší teploty nejsou překážkou a oblečení si oblíbíte až do pozdního jara. Oblečení této kolekce je jednoduché a velmi praktické, vhodné nejen pro minimalisty. Koneckonců, je to trend už nejen v Japonsku a Skandinávii.

Co najdete v nové kolekci Reserved?

  • mikiny s kapucí různých střihů, které jsou neskutečně jemné na dotek
  • teplákové kalhoty
  • oversized bundy s velkými kapsami – tzv. cargo kalhoty
  • bombery a větrovky
  • klasická trička
  • džínové komplety tedy bundu a džíny rovného střihu pro všechny typy postav
  • kousky do deštivého počasí – nepromokavé bundy a kabáty
  • manšestrové kalhoty a roláky, které jsou hitem letoška

Vychytávky kolekce

V kolekci narazíte i na několik vychytávek. Bombery jsou oboustranné, takže je lze různě stylizovat a adaptovat na různé podmínky počasí. Bunda má zase dvě vrstvy, odepínací kapuci a odepínací límec, který lze využít samostatně jako šálu.

Ani nohy nepřijdou zkrátka

Zmíněné kousky skvěle doplňují nejen světlé tenisky, které v kolekci samozřejmě nechybí, ale také kozačky nebo kultovní boty typu jodhpur inspirované vojenským stylem.

A tečkou jsou doplňky

Na závěr si můžete vybrat bavlněnou čepici, vak (kolem pasu nebo jako crossbody kabelka) nebo batoh. Všechno je praktické a funkční, včetně dalších doplňků.

A co barevnost?

Univerzální barevná paleta, do které je celá kolekce laděna, se výborně kombinuje. Základní odstíny bílé, černé, béžové a barvy džínoviny jsou doplněny teplými podzimními tóny jako je vínová a oranžová. Dají se nosit dohromady nebo v jednom tónu pro docílení monochromatického outfitu. Obě varianty budou kouzelné.

Recyklovaný a eco materiál

Kolekce má přidanou hodnotu. Je vyrobena z 75 % materiálů #EcoAware jako je organická bavlna, recyklovaný polyester a viskóza Lenzing Ecovero, která se vyrábí z vláken na bázi eukalyptu, buku a smrku v systému tzv. closed-loop.

A kde kousky z kolekce seženete?

Oblečení a doplňky z nové kolekce Unisex Functional od Reserved pro podzim 2020 jsou k dispozici na prodejně v obchodním domě Palladium v Praze a online na www.reserved.com.

Zdroj foto: Reserved

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Reserved, podzim, Unisex, oblečení, dámské, pánské