Místostarosta Vejprt Vladimír Volín převzal z rukou hejtmana Záslužnou medaili
Foto zdroj: Krajský úřad Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj - Především za vytrvalou a přínosnou práci a za mimořádné činy odměnil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček nominované v kategoriích Záslužné medaile a Medaile hejtmana Ústeckého kraje.

Letošní předávání se z důvodu bezpečnosti v probíhající koronavirové pandemii uskutečnilo oproti létům minulým ve skromnějších podmínkách na půdě krajského úřadu.

Záslužnou medaili již z rukou hejtmana převzali Lenka Šimůnková, ředitelka Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje, Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., samotná společnost Krajská zdravotní, a. s., Ilja Deyl, ředitel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, Jaromír Kníže, ředitel Krajského ředitelství policie ČR, Roman Vyskočil, ředitel Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje a Vladimír Volín, místostarosta města Vejprty.

Medaili hejtmana Ústeckého kraje dostali Helena Veverková, bývalá ředitelka Výzkumného ústavu pro hnědé uhlí v Mostě, Otakar Tuček, ředitel elektráren Prunéřov a Tušimice, Jiří Petrák, ředitel Městské policie Krupka, zástupci Českého rybářského svazu – Severočeského územního svazu (Jaroslav Holý, Jaroslav Ježek, Ján Belko), Miroslav Körschner, ředitel prestižních šachových turnajů v Mostě a Vladimír Rouček, bývalý generální ředitel těžebních společností Vršanská uhelná, a. s. a Severní energetická, a. s.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru