Krutá podpásovka! Odpustí Kate Williamovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Krutá podpásovka! Odpustí Kate Williamovi?

Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie
Princ William a Kate Middletonová plní své královské povinnosti i v době koronavirové pandemie (Reuters)

Následník trůnu britské monarchie platí za gentlemana s vybranými mravy. Přesto se ale ke své manželce v jisté době nezachoval zrovna ukázkově. Kate (38) byla z jeho náhlého obratu zdrcená a dokonce si myslela, že Williamovi (38) už nikdy neodpustí.

Podle webu Nový čas se totiž měl s Kate Middletonovou (38) rozejít po telefonu, uprostřed pracovního dne. Aspoň tak to popisuje Robert Lacey ve své knize Battle of the Brothers. „Kate se omluvila z pracovního mítinku v Jigsaw. Zavřela za sebou při hovoru dveře a během další hodiny nevyšla ven. Když se vrátila, byla už nezadaná,“ tvrdí autor nové publikace.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:

Princ si ale nakonec své rozhodnutí rozmyslel a snažil se Kate získat zpět. Podařilo se, i když mu měla jeho drsné konání dlouho připomínat. „Hledali jsme se tenkrát oba dva, měli jsme odlišné povahy, bylo složité hledat vlastní cestu, jednoduše jsme dospívali,“ koktal William v roce 2010, proč před třemi lety chtěl žít bez dnes už své právoplatné ženy.

„V tu chvíli jsem z toho neměla vůbec radost, ale vlastně mě to posílilo,“ vzpomíná na zlomové chvíle v jejich vztahu vévodkyně z Cambridge.Williamovi ale nakonec odpustila.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.