S Andreou Růžičkovou o těhotenství, porodu i radostech a starostech v prvních měsících po porodu

S Andreou Růžičkovou o těhotenství, porodu i radostech a starostech v prvních měsících po porodu
Pro všechny nastávající maminky se stal internet spolehlivým zdrojem informací, dobrých rad a tipů pro těhotenství, porod i mateřství. A stal se prostředníkem k vzájemné komunikaci žen, které potřebují své nové životní zkušenosti sdílet s ženami, které se nachází v podobné životní situaci.

Pokud se na platformě YouTube moc dobře neorientujete, můžete si najít kanál Feedo.cz a uvidíte, že tam najdete skoro vše, co budete pro uspokojení vaší zvědavosti a zodpovězení všech dotazů, které jsou spojené s tímto jedinečným obdobím v životě.

Pokud máte rádi Andreu Růžičkovou, pak jste na správném místě. Herečka a také mladá maminka zde má svou řadu videí, kde se problémům, které mladé maminky řeší, věnuje. Můžete se tak dozvědět o pocitech jiných žen, kterými si prošly v těhotenství, v šestinedělí nebo v období kojení. Pozvala si i kamarádky, aby sdílené zkušenosti byly přínosnější. Pokud si přečtete i komentáře, uvidíte, že podobná videa pomáhají ženám, které si rády vyslechnou, jak toto období prožívají jiné maminky a jak je důležité nebýt v tomto období bez sociálních kontaktů.

Zjistíte, že je normální mít strach nebo brečet.

Andrea se ráda podělila o své první problémy s miminkem a o prožitky z vlastního porodu. Najdete zde také užitečné rady, jak nosit miminko, nebo jak se starat o svůj jídelníček v těhotenství a v době kojení.

Pokud tápete s příkrmy a nevíte, jak je co nejlépe zařadit do stravy. Poradí vám jeden z Andreiných hostů, dětská sestra a poradkyně na laktaci a výživu dětí.

Jiná mladá maminka se zase s ostatními ráda podělí o vychytávky, které usnadní cestování s dítětem.

Dozvíte se, kde nakoupit praktické a cenově příznivé věci, které budete pro miminko potřebovat. Nebo si s pomocí videa můžete zacvičit jak v těhotenství, tak po porodu, když potřebujete zpevnit problémové partie nebo dát dolů pár kilogramů ze své váhy, které vás trápí.

Kromě dobrých rad se hlavně ujistíte, že nejste špatná maminka a že vaše starosti a obavy prožívá tisíce jiných žen a nejste na to sama!

Pokud jste si sympatickou herečku a maminku Andreu Růžičkovou oblíbily, na YouTube najdete mnoho dalších videí, o cestování, o charitě na pomoc dětem a dalších zajímavých počinech mladé herečky, která se do našich srdcí dostala především rolí v seriálu „Vyprávěj“.

Herečka má také moc pěkný účet na Instagramu, plný rodinných fotek ze svého soukromí, kde si naplno užívá roli dvojnásobné maminky a manželky.