Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemřel uznávaný policista Martin Kloubek: Jednou z příčin byl prý koronavirus!

Autor: jel - 
17. října 2020
05:30

Zemřel uznávaný policista Martin Kloubek, který téměř třicet let pomáhal jako dobrovolník obětem a svědkům trestných činů v organizaci Bílý kruh. Mimo jiné byl také spoluautorem několika knih o kriminalistice a byl také pedagogem. Soustrast rodině na sociálních sítích vyjádřili instituce i obyčejní lidé.

„Dnes odešel do policejního a historického nebe náš kolega, kamarád a přítel pplk. v.v. doc. JUDr. Martin KLOUBEK, Ph.D. Historik, publicista, znalec, pedagog, policista tělem i duší a především chlap a velký člověk,“ stojí na facebookové stránce Unie bezpečnostních složek. V příspěvku Unie také zmiňuje, že podle neoficiálních zpráv se na smrti váženého policisty podílelo také onemocnění covid-19.

K vyjádření soustrasti se připojila také organizace Bílý kruh, která pomáhá obětem a svědkům trestných činů. V této organizaci zesnulý Martin Kloubek dobrovolničil už od roku 1992. „Z místa činu odcházím jako policista s velikým pocitem dluhu vůči obětem, pokud stojíte o moji dobrovolnou pomoc, chci tento dluh v Bílém kruhu bezpečí obětem splácet,“ uvedl prý Kloubek, když vstupoval do organizace.

Mnoho uživatelů facebooku se připojilo s vyjádřením soustrasti i se svými vzpomínkami na policistu. „Jeden z nejlepších pedagogů, kterého jsem měl čest poznat. Upřímnou soustrast,“ vyjádřil se Petr. „Super chlap, bylo mi ctí ho poznat. Čest jeho památce!“ připojil se Matěj. Toto jsou jenom některé z desítek komentářů, které si připomínají policistu jako skvělého muže a vyjadřují hlubokou soustrast rodině zesnulého.

Pollo ( 17. října 2020 15:38 )

Nevěřím Vám. Martin by se nezahazoval s osobou, která píše, byť v bulváru, tak sprosté a nenávistné komentáře ke komukoli a čemukoli. Jinak ale byl fajn chlap, a měl delši dobu zdravotni potíže.

TomasLB ( 17. října 2020 09:37 )

máte jiný pohled na věc?

TomasLB ( 17. října 2020 07:56 )

Tento rok po dlouhých letech výzkumu a hledání léků, slaví lékaři vyloženě úspěchy v léčení. Letos nebudou skoro úmrtí na rakovinu, selhání srdce, mozkové příhody atd. neskutečný úspěch vymýcení těchto nemocí ...jen se musíme zaměřit hledání léku na Covid...

Zobrazit celou diskusi