Jen Lidley z Dawsonova světa bývá dnes označována jako Marilyn 21. století. Jak dnes žije?

Jen Lidley z Dawsonova světa bývá dnes označována jako Marilyn 21. století. Jak dnes žije?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První role Michelle Williams sbírala již od útlého věku, kdy se objevila v seriálech Krok za krokem, Pobřežní hlídka a Kutil Tim. Ale až role Jen Lidley v Dawsonově světě jí přinesla obří popularitu a možnost hrát v oceňovaných celovečerních snímcích.

Příští rok se objeví ve třech filmech

Krásná herečka s pohledem něžné laně bývá často označována jako Marilyn Monroe současného století. Ona sama se ale nikomu podobat netouží. Rodačka z malého města v americké Montaně se chtěla věnovat herectví již od svých 9 let, rodiče ji podpořili v cestě a hrát začala již brzy poté, co vystudovala střední školu v kalifornském San Diegu. O tom, že to bylo šťastné rozhodnutí, není pochyb. Příští rok ji budeme moci vidět hned ve třech snímcích: Janis, All the Old Knives a Venom 2: Carnage přichází.

Za film Zkrocená hora se dočkala ocenění i nenávisti

Po ukončení natáčení Dawsonova světa se Michelle vydala naplno do filmového světa. Natáčela především nezávislé filmy. Poté jí přišla nabídka na roli Almy Beers ve snímku Zkrocená hora. Tam ztvárnila manželku kovboje, který se zamiloval do jiného muže. Právě tato charakterní role jí vynesla Zlatý glóbus a nominaci na Oscara. Bohužel jí ale přinesla i trápení, a to hlasité zavržení herečky ze strany svého rodného města, kam chodila na křesťanskou školu.

Partnerství s legendárním hercem

Při natáčení Zkrocené hory se seznámila s hercem, který později ztvárnil i roli Jokera ve filmu Temný rytíř. Heath Ledger měl s herečkou dceru Matildu Rose, ale jejich vztah nakonec nevyšel. Rozešli se po třech letech vztahu. Několik měsíců po jejich rozchodu herec tragicky zahynul. Nyní Michelle žije s režisérem Thomasem Kailem, kterého si i vzala. Nedávno se jim narodila holčička.

Michelle získala Zlatý glóbus také za film Můj týden s Marilyn a za loňský počin Fosse/Verdonová.