Reklama:
Prodlouženo do pátku!
Protein Smart Whey v akci 1+1
Na výběr ještě 6 příchutí, dvě z nich se dnes vyprodají. Více zde.

Wings of Strength Chicago 2020
- výsledky a fotografie (den 1.)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Udržet v době pandemie COVID-19 v kalendáři profesionálních show tradiční Wings of Strength Chicago dalo promotérovi tohoto klání Timu Gardnerovi pořádně zabrat. Soutěž musela být z tradičního červencového termínu posunuta až na dny 16. a 17. října a musela se přestěhovat z Tinley Parku nacházejícího se nedaleko Chicaga do 1.155 kilometrů vzdáleného College Parku přímo sousedícího s Atlantou. Gardner byl však za svou práci odměněn obrovským zájmem závodníků, kteří v prostorách budovy Georgia International Convention Center dostali prostor hned v devíti různých kategoriích. Ve startovních listinách jsme profíků napočítali 239, během čtvrteční prezentace jich však pořadatelé hlásili téměř 270 a to ještě podotýkali, že se nemusí jednat o finální číslo.

Na výsledky Wings of Strength Chicago 2020 jste mohli sázet v tipovací soutěži, ve které se hrálo
o ceny věnované společností Survival v celkové hodnotě přes 5.000 Kč!
Výsledky tipovačky Vám na Ronnie.cz přineseme v nejbližších dnech.

Wings of Strength Chicago se nebude konat v Chicagu!

Vysoký zájem sportovců o účast na Wings of Strength Chicago se dá vysvětlit působením nejméně dvou faktorů. Zaprvé v uplynulých měsících kvůli pandemii mnoho příležitostí k předvedení výsledků jejich práce na pódiu nebylo a za další tento víkend byl stanoven jako ten poslední, během kterého šlo získat kvalifikaci na Olympia Weekend 2020. Od příštího týdne se v profesionální lize IFBB Jima Maniona již na soutěžích bude bojovat o nominaci na Olympii pořádanou v roce 2021. Počet vypsaných kategorií si vyžádal, aby byl program závodů rozdělen do dvou dnů. A tak zatímco v pátek se v College Parku závodilo ve physique mužů a žen, classic physique, figure žen a kulturistice mužů do 212 liber, v sobotu mělo dojít na souboje ve fitness žen, bikiny fitness žen, kulturistice žen a kulturistice mužů open. První část akce je v tuto chvíli už za námi, tak se pojďme podívat, jak to dopadlo.


Wings of Strength Chicago 2020 - kulturistika mužů do 212 liber


Finanční odměny:
1. místo3.000 $
2. místo2.000 $
3. místo1.000 $
celkově6.000 $

V kulturistice mužů do 212 liber (96,2 kg) rozhodčí posuzovali formy čtrnácti závodníků. Po fitness žen se jednalo o početně nejméně obsazenou kategorii soutěže. Stejně jako ve všech dalších osmi kategoriích se i zde bojovalo o jedno přímé postupové místo na Olympii určené vítězi. Další členové první pětice si pak měli připsat po několika bodech do kvalifikačního žebříčku, který představuje další způsob, jakým se lze k účasti na zmíněné vrcholné události sezóny nominovat.

Austin Karr a Keone Pearson při vzájemném souboji na Wings of Strength Chicago 2020 (foto: Npcnewsonline.com / J. M. Manion)

Favoritem na vítězství byl paradoxně závodník, který na soutěži v kulturistice mužů do 212 liber závodil vůbec poprvé, a to Keone Pearson. Jedná se o borce, který profi kartu získal po úspěchu z NPC Jr. USA 2017 v kategorii classic physique, ve které následně mezi profíky úspěšně absolvoval několik soutěží. Hmotnostní limit zde pro 165 cm vysokého Keona byl ovšem striktních 80,5 kg a už v závěru své přípravy na loňský ročník Classic Physique Olympia si dobře uvědomoval, že setrvání v classic physique by pro něj do budoucna znamenalo možnost nulového progresu a pálení svalů každou dietu. Proto se rozhodl přijmout novou výzvu a zkusit to mezi mohutnějšími borci v kulturistice. Že neprohloupil, bylo na Wings of Strength Chicago jasné od prvních okamžiků semifinále. V tom Keone dostal spolu s Jasonem Hebertem, Noelem Adamem, Jasonem Lowem a Austinem Karrem prostor v prvním vyvolávání, během kterého navíc sám pózoval uprostřed řady. Že si jde pro vítězství právě Pearson, bylo nad slunce jasnější a neměnilo na tom nic ani to, když si jej hlavní rozhodčí Steve Weinberger spolu s Karrem do samostatného vyvolávání vyžádal ještě jednou. Tento duel byl totiž už asi hlavně pro diváky, kteří soutěž měli možnost sledovat jak osobně v sále, tak i prostřednictvím přímého přenosu, jenž ovšem vůbec nebyl za hubičku. Pořadatelé si za to, že budete moci sledovat oba dny soutěže, řekli 45 dolarů, což je pro našince při současném kurzu přes 1.000 Kč.

Austin Karr a Keone Pearson při vzájemném souboji na Wings of Strength Chicago 2020 (foto: Npcnewsonline.com / J. M. Manion)

Stále pouze pětadvacetiletý Keone Pearson byl po finále, během kterého došlo i na volné sestavy nejlepších deseti účastníků soutěže, zaslouženě vyhlášen vítězem a stal se tak šestnáctým přímo kvalifikovaným závodníkem na letošní Olympia 212 Showdown. Americký profík ráno v den soutěže navážil 92 kg a nějakých 11 kilogramů svalů, které za posledních třináct měsíců vybudoval, bylo znát v každé jeho póze. Impozantní byl Keone zejména v čelních postojích, v nichž mu kombinace plných oblých svalů, úzkého pasu, skvělých paží a schopnosti předvést vakuum dodávala pořádnou porci "wow faktoru". Pearson naznačil, že zřejmě má na to, aby na Olympii letos mohl bojovat o umístění v první pětici. Vidět jej ještě výše je v tuto chvíli ale asi ještě předčasné. Přeci jenom po boku Kamala Elgargniho, Dereka Lunsforda, Shauna Claridy nebo Johna Jewetta nikdy nestál, a jak si v jejich konkurenci povede, se ukáže až ve chvíli, kdy spolu změří síly na pódiu. Přes výbornou premiéru ve dvěstědvanáctce má Pearson před svým prosincovým startem na Olympia 212 Showdown co zlepšovat. Ve špičkové konkurenci, jaká se zde sejde, by jej dnešní rezervy v dotaženosti zadních partií mohly nějakou tu příčku stát. Pozor si Keone do budoucna musí dát také na to, aby se mu dále nezvětšoval rozestup přímých břišních svalů. Už teď u něj byl patrný zejména v nejsvalnatější póze a je to vlastně jediná věc, která na jeho postavě nevypadá dobře.

Austin Karr a Keone Pearson při vzájemném souboji na Wings of Strength Chicago 2020 (foto: Npcnewsonline.com / J. M. Manion)

Druhé místo vybojoval Austin Karr, který se svými 173 cm na kategorii do 212 liber představuje už poměrně vysokého závodníka a to jej ostatně také limituje. Borec s parádními kvadricepsy si toho je dobře vědom, a proto v blízké budoucnosti plánuje přestoupit k těžkotonážníkům. Věří, že mu jeho kostra umožňuje, aby závodil o nějakých 9 kilogramů mohutnější a stále přitom nepůsobil nikterak hranatě. Právě určitá hranatost mimochodem na letošním Wings of Strength Chicago odsoudila až ke třetí příčce jinak výborného Mexičana Noela Adameho. Noel na pódium přinesl spoustu kvalitních tvrdých svalů a jenom širší pas a ne zcela líbivé tvary mu neumožnily bojovat o ještě lepší výsledek. Jestli Vám ze soutěže utkví v paměti nějaké pózy jednotlivých závodníků, tak to bude dvojitý biceps zepředu v podání Keona a Noelův hrudník z boku, při kterém jeho stehna působila naprosto brutálně! Pozitivním překvapením závodů se stal Jason Hebert, jenž při svém profesionálním debutu díky vynikající formě vybojoval čtvrté místo. Jeho vyrýsování, svalová tvrdost a ostrost dostatečně kompenzovaly, že Jason na pódiu zřejmě nevážil více než 86 kg. Jako poslední se do první pětice probojoval Jason Lowe, jenž tak definitivně stvrdil svou kvalifikaci na Olympii na body. Zklamáním se stala forma jinak dobrého egyptského profíka Ahmeda Wardanyho, který tak tentokrát po zásluze skončil až sedmý.


Výsledky Wings of Strength Chicago 2020 - kulturistika mužů do 212 liber:

    1. Keone Pearson*
    2. Austin Karr
    3. Noel Adame
    4. Jason Hebert
    5. Jason Lowe
    6. Kevin Johnson
    7. Ahmed Wardany
    8. Nawar Kaabi
    9. Adam Young
    10. Marco Cardona
    11. Eric Langlois
    12. Daryl Young
    13. Bola Ojex
    14. Steve Thayer

* kvalifikace na Olympia 212 Showdown 2020


Kulturistika mužů do 212 liber na Wings of Strength Chicago 2020

Více fotografií z Wings of Strength Chicago 2020 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Olympia 212 Showdown 2020 k 16. říjnu:

jméno stát soutěž um.*
Kamal Elgargni Libye Olympia 212 Showdown 2019 1.
Derek Lunsford USA Olympia 212 Showdown 2019 2.
Shaun Clarida USA Olympia 212 Showdown 2019 3.
John Jewett USA Olympia 212 Showdown 2019 4.
Ahmad Ashkanani Kuvajt Olympia 212 Showdown 2019 5.
David Henry USA Olympia 202 Showdown 2008 1.
Hidetada Yamahishi Japonsko Monsterzym Pro 2019 1.
Angel Calderón Frias Španělsko Romania Muscle Fest Pro 2019 1.
Guy Cisternino USA Niagara Falls Pro 2019 1.
Seonghwan Kim Jižní Korea Korea Pro 2020 1.
George Peterson USA Tampa Pro 2020 1.
Dectric Lewis USA New York Pro 2020 1.
Kim Jun Ho Jižní Korea Monsterzym Korea Pro 2020 1.
Oleh Kryvyi Ukrajina European Pro 2020 2.
Alfred Chiriac Rumunsko European Pro 2020 3.
Keone Pearson USA Wings of Strength Chicago 2020 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Kulturistika mužů do 212 liber - kvalifikační žebříček k 16. říjnu:

p. jméno stát body
1. Derik Oslan USA 12
2. Jason Lowe USA 11
3. Errol Moore USA 7




4. Aaron Clark USA 6
4. Adam Young USA 6
4. Austin Karr USA 6
7. Kevin Johnson USA 5
7. Noel Adame Mexiko 5
9. Ahmed Wardany Egypt 4
9. Sami al Haddad Bahrajn 4
9. Michael Toscano USA 4
9. Hyunjin Kim Jižní Korea 4
9. Esteban Fuquene Kolumbie 4
9. Ki Joo Hong Jižní Korea 4
9. Lee Jin Ho Jižní Korea 4
9. Pasquale D´Angelo Itálie 4
9. Jason Hebert USA 4
18. Tomáš Tabačiar Slovensko 3
18. Jafar Ghaffar Nezhad Írán 3
18. Felipe Fierro Chile 3
18. Bola Ojex USA 3
18. Jang Sung Yeop Jižní Korea 3
18. Steve Benthin Německo 3
24. Sami Troudi Švédsko 2
24. Raúl Sánchez Mexiko 2
24. Park Soo Hyun Jižní Korea 2
24. Peter Castella Hongkong 1
28. Ashot Kagramanyan Rusko 1

Pravidla platná pro kvalifikaci na Olympia Weekend 2020 najdete detailně rozepsaná v tomto článku.


Wings of Strength Chicago 2020 - physique žen


Finanční odměny:
1. místo2.000 $
2. místo1.000 $
3. místo500 $
celkově3.500 $

Ve physique žen startovalo devětadvacet profesionálek. V konkurenci všech soupeřek zářila Číňanka Ruiying Bian, která si ve své dosud životní formě zcela zaslouženě došla pro první vítězství mezi elitou. Ruiying její dnešní triumf nejde nepřát, protože za sebou letos má, podobně jako třeba britský profesionální kulturista Samson Dauda, neuvěřitelný příběh. Začátkem roku přicestovala do Spojených států s cílem zúčastnit se Women's Physique International, ale protože Čínu v té době americké úřady kvůli výskytu nemoci COVID-19 považovaly za rizikovou zemi, nebylo jí nakonec umožněno k soutěži nastoupit. Od té doby se Bian bála vrátit domů, protože drtivá většina soutěží pro její kategorii, které i v době pandemie zůstaly na programu, se měla konat právě v zámoří a Ruiying dobře věděla, že by se tam letos už znovu nedostala.

Proto zůstala v USA a vyčkávala na závody, kterých se bude moci zúčastnit. Před několika týdny na New York Pro jí forma ještě stoprocentně nevyšla, tentokrát to ale bylo už jiné kafe, a pokud se nestane nic nepředpokládaného, nastoupí Ruiying v prosinci poprvé v kariéře k Olympia Women's Physique Showdown! Za sebou nechala zkušenou Heather Grace i mezi profesionálkami úspěšně debutující Christinu Bryant. Soutěž zle nevyšla Trish Wood, která se ale i přes dělené šestnácté místo v kvalifikačním žebříčku udržela na postupové pozici, a tak i ona může koncem roku na Olympii závodit.


Výsledky Wings of Strength Chicago 2020 - physique žen:

    1. Ruiying Bian*
    2. Heather Grace
    3. Christina Bryant
    4. Pamela Canfield
    5. Katherine Hall
    6. Jeannie Feldman
    7. Sherry Priami
    8. Alexis Sullivan
    9. Amanda Decarvalho Machado
    10. Lorraine Gonzalez
    11. Claudia Diaz
    12. Emily Schubert
    13. Jennifer Hernandez
    14. Desunka Dawson
    15. Ann Gruber
    16. Alyssa Muoio
    16. Diana Schnaidt
    16. Evangelina Guzman
    16. Jada Beverly
    16. Jennifer Grealish
    16. Jennifer Faccinto
    16. Jessica Rivera
    16. Lynn Reif
    16. Moumita Mazumdar
    16. Oksana Piari
    16. Robyn Burney
    16. Sammica Cash
    16. Tracy Weller
    16. Trish Wood

* kvalifikace na Olympia Women's Physique Showdown 2020


Physique žen na Wings of Strength Chicago 2020

Více fotografií z Wings of Strength Chicago 2020 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Olympia Women's Physique Showdown k 16. říjnu:

jméno stát soutěž um.*
Penpraghai Tiangngok Thajsko Arizona Pro 2019 1.
Shanique Grant USA Olympia W. P. Showdown 2019 1.
Sarah Villegas USA Olympia W. P. Showdown 2019 2.
Natalia Abraham Coelho USA Olympia W. P. Showdown 2019 3.
Daniely Castilho Brazílie Olympia W. P. Showdown 2019 4.
Laura Pintado Chinchilla Španělsko Olympia W. P. Showdown 2019 5.
Victoria Myslik Kanada Ben Weider Natural Pro 2019 1.
Valentina Mishina Rusko Romania Muscle Fest Pro 2019 1.
Laura Richards USA Legion Sports Fest Pro 2019 1.
Brittany Watts USA Omaha Pro 2020 1.
Ivie Rhein USA Tampa Pro 2020 1.
Tanya Chartrand Kanada Optimum Classic Pro 2020 1.
Rachel Daniels USA New York Pro 2020 1.
Anne-Lorraine Mohn Francie European Pro 2020 1.
Barbara Ménage Francie European Pro 2020 2.
Ruiying Bian Čína Wings of Strength Chicago 2020 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Physique žen - kvalifikační žebříček k 16. říjnu 2020:

p. jméno stát body
1. Margita Zámolová Česká republika 18
2. Trish Wood USA 17
3. Jeannie Feldman USA 16




4. Sherry Priami USA 12
5. Jennifer Taylor USA 10
6. Desunka Dawson USA 8
7. Modesta Halby Dánsko 7
8. Christina Bitner USA 6
8. Diana Schnaidt USA 6
8. Heather Grace USA 6
11. Christina Bryant USA 5
12. Sonia Domingue Kanada 4
12. Lorraine Gonzalez USA 4
12. Ivana Dvořáková Česká republika 4
12. Pamela Canfield USA 4
16. Liz Pottruff Kanada 3
16. Mirea Henriquez Nizozemsko 3
16. Yarelis Ramos Perez Portoriko 3
16. Oana Marinescu Španělsko 3
16. Katherine Hall USA 3
21. Toni West USA 2
21. Sarah Hayes USA 2
21. Jada Beverly USA 2
21. Luciana Esquilin USA 2
25. Leslie Gurr Kanada 1
25. Irene Tristante Španělsko 1
25. Antoinette Downie USA 1
25. Suzanne Davis USA 1
25. Daphney Carter USA 1

Pravidla platná pro kvalifikaci na Olympia Weekend 2020 najdete detailně rozepsaná v tomto článku.


Wings of Strength Chicago 2020 - classic physique


Finanční odměny:
1. místo2.000 $
2. místo1.000 $
3. místo500 $
celkově3.500 $

Ve dvaatřicetičlenném startovním poli classic physique rozhodčí nejvíce zaujal nepříliš často závodící Bryan Jones. Borec, který mezi profíky za poslední tři roky zaznamenal stejný počet soutěžních startů, v College Parku po dvou čtvrtých místech vybojoval své první vítězství a stal se tak osmadvacátým přímo kvalifikovaným závodníkem na letošní ročník Classic Physique Olympia. Velmi vydařený profesionální debut na soutěži prožil šampión NPC Team Universe 2018 Jarek Crew, kterému patří druhé místo.

Poslední medaili získal Jason Brown, kromě kterého se do top 5 vešli také Mehdi Larijani a Abner Logan. Abner se díky svému výsledku z Wings of Strength Chicago v kvalifikačním žebříčku posunul na poslední postupové páté místo, o které se dělí se dnes už zmiňovaným Keonem Pearsonem a také s ruským veteránem Vladimirem Sizovem. Podle zavedené praxe se všichni tři na Olympii nominovali, jen Keone na Classic Physique Olympia závodit logicky nebude, když upřednostní start na Olympia 212 Showdown.


Výsledky Wings of Strength Chicago 2020 - classic physique:

    1. Bryan Jones*
    2. Jarek Crew
    3. Jason Brown
    4. Mehdi Larijani
    5. Abner Logan
    6. Zack Romano
    7. Brady King
    8. Kevin Ford
    9. Vladimir Sizov
    10. Joseph Cruz
    11. Ali Mohammed Alhasawi
    12. Jay Warren
    13. Matthew Frie
    14. Amit Roy
    15. Martin Daniels
    16. Adon Marcus
    16. Andre Adams
    16. Carlos D'Ommar
    16. Clarence Tyler Jr
    16. Daine Chang
    16. Damien Patrick
    16. George Thibault
    16. Gerardo Cabrera
    16. Ivan Cabrera
    16. Jake Keidel
    16. Jason Conner
    16. Jorge Herrera
    16. Jose Caban Rivera
    16. Leo Mayrhofer
    16. Mark Hummel
    16. Stephen Tezanos Pinto
    16. Traveon Daniels

* kvalifikace na Classic Physique Olympia 2020


Classic physique na Wings of Strength Chicago 2020

Více fotografií z Wings of Strength Chicago 2020 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Classic Physique Olympia 2020 k 16. říjnu:

jméno stát soutěž um.*
Rickey Moten USA San Antonio Pro 2019 1.
Chris Bumstead Kanada Classic Physique Olympia 2019 1.
Ali Shamsghamar Írán Asia Grand Prix Pro 2019 1.
Ahmad Ahmad Irák Hurricane Pro 2019 1.
Breon Ansley USA Yamamoto Cup 2019 1.
R. D. Caldwell USA Ben Weider Natural Pro 2019 1.
Danny Hester USA Classic Physique Olympia 2016 1.
Dani Younan USA Ultimate Warriors Pro 2019 1.
Wesley Vissers Nizozemsko Romania Muscle Fest Pro 2019 1.
David Hoffmann Německo D. J. Classic Germany 2019 1.
Arash Rahbar USA Legion Sports Fest Pro 2019 1.
Terrence Ruffin USA Niagara Falls Pro 2019 1.
Sami Ghanem USA Battle of Texas 2019 1.
José Maria Mete Bueriberi Španělsko San Marino Pro 2019 1.
Fabian Rabia Dominikánská republika Sheru Classic Colombia 2020 1.
Alejandro Cambronero USA Arnold Classic 2020 1.
Chris Hunte USA Omaha Pro 2020 1.
Myeong Ho Park Jižní Korea Korea Pro 2020 1.
Deontrai Campbell USA Tampa Pro 2020 1.
Divine Wilson USA Savannah Pro 2020 1.
Logan Franklin USA New York Pro 2020 1.
Song Jae Pil Jižní Korea Monsterzym Korea Pro 2020 1.
Peter Sciallo USA Hurricane Pro 2020 1.
Seojin Ham Jižní Korea Asia Grand Prix Pro 2020 1.
Giuseppe Zagarella Itálie European Pro 2020 1.
Maxime Yedess Francie European Pro 2020 2.
Mike Sommerfeld Německo European Pro 2020 3.
Bryan Jones USA Wings of Strength Chicago 2020 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Classic physique - kvalifikační žebříček k 16. říjnu 2020:

p. jméno stát body
1. Jose Marte USA 12
1. Jonathan Hambrick USA 12
3. Jason Brown USA 12
4. George Peterson USA 11
5. Keone Pearson USA 10
5. Vladimir Sizov USA 10
5. Abner Logan USA 10




8. Chen Kang Čína 9
8. Steve Laureus USA 9
8. Tony Taveras USA 9
11. Park Jae Wan Jižní Korea 8
12. Klaus Drescher Rakousko 7
13. Mikhail Timoshin Rusko 6
13. Jorge Machado USA 6
15. Dmitry Vorotyntsev Rusko 5
15. Seonghwan Kim Jižní Korea 5
15. Nicholas Austin USA 5
15. Shicheng Jin Čína 5
15. Toto Djong USA 5
15. Milad Sadeghi Írán 5
15. Roberto Martinez Pizana Španělsko 5
15. Julian Castano Kolumbie 5
15. Arturo Mendez USA 5
15. Jun Choi Jižní Korea 5
15. Jarek Crew USA 5
26. Jayson Rivera Perez Portoriko 4
26. Hany Saeed Egypt 4
26. Panexce Pierre USA 4
26. Dimitri Williams Kanada 4
26. Jason Strayhand USA 4
26. Abdelkarim Ammari Maroko 4
26. Sam Adiki USA 4
26. Fernando Mendoza Panama 4
26. Sung Jin Kang Jižní Korea 4
26. Ron Galup USA 4
26. Amit Roy USA 4
26. Hyoung Joo Kwon Jižní Korea 4
26. Hoonjik Lee Jižní Korea 4
39. Cris Murray USA 3
39. Vahid Nazari Írán 3
39. Keyvan Rezapour Írán 3
39. Daniel Strong USA 3
39. Greg Doucette Kanada 3
39. Hassan Abdulreda Saúdská Arábie 3
39. Lucas Coelho Brazílie 3
39. Antonio Cummings USA 3
39. Martin Daniels USA 3
39. Kirill Khudaiev Ukrajina 3
39. Soomin Yoon Jižní Korea 3
39. Tim Tevinn USA 3
39. Pavel Szotkowski Česká republika 3
39. Mehdi Larijani USA 3
53. Jason Martinez USA 2
53. Mahdi Parvani Írán 2
53. Keith Lanier USA 2
53. Ramone Haye Kanada 2
53. Mathias Hald Hasen Dánsko 2
53. Paul Vu Austrálie 2
53. Bikramjit Singh Indie 2
53. John Crisp USA 2
53. Jeffrey Vassaux Francie 2
62. Justin Freeman USA 1

Pravidla platná pro kvalifikaci na Olympia Weekend 2020 najdete detailně rozepsaná v tomto článku.


Wings of Strength Chicago 2020 - figure žen


Finanční odměny:
1. místo3.000 $
2. místo2.000 $
3. místo1.000 $
celkově6.000 $

V kategorii figure si cestu na pódium našlo hned sedmačtyřicet profesionálek! O to více si Ajanel Williams může považovat svého prvního triumfu v Manionově profesionální lize, na který navíc dosáhla hned na druhý pokus. Na dalších místech v první pětici se za touto 178 cm vysokou bývalou členkou Námořní pěchoty Spojených států amerických seřadily Maria Luisa Baeza Diaz, Catherine Lavoie, Ivana Ivusic a Rita Villarreal. Pro Ritu klání jako pro absolutní vítězku loňského NPC Team Universe představovalo profesionální debut.


Výsledky Wings of Strength Chicago 2020 - figure žen:

    1. Ajanel Williams*
    2. Maria Luisa Baeza Diaz
    3. Catherine Lavoie
    4. Ivana Ivusic
    5. Rita Villarreal
    6. Autumn Swansen
    7. Loren Wilkins
    8. Mayra Rocha Hernandez
    9. Thais Cabrices Werner
    10. Rori Ross
    11. Wendy Fortino
    12. Alexa Floria
    13. Jessica Huete
    14. Bernice Higgins
    15. Donya Jackson
    16. Alexa Bates
    16. Alissa Carpio
    16. April Jean White
    16. Autumn Cleveland
    16. Ayana Ward
    16. Bailey Schleicher
    16. Clarissa Sanchez
    16. Crystal Neely
    16. Danielle Rose
    16. Elizabeth Guzman
    16. Georgina Lona
    16. Jennifer Horan
    16. Jessica Heath
    16. Jill Braxmeyer
    16. Jossie Alarcon Beccera
    16. Kam Mack
    16. Kelly Lynn Nauyokas
    16. Kelly Dominick
    16. Koko Korang
    16. Larissa Penaloza
    16. Lisa Smith
    16. Mara Brown
    16. Rosario Romero
    16. Ruby Nugent
    16. Samantha Mills
    16. Samantha Simpson
    16. Sarah Vogt
    16. Silvia Henry
    16. Spomenka Stanic-Miller
    16. Stacey Fought
    16. Stephanie Koerber
    16. Yelena Larina

* kvalifikace na Figure Olympia 2020


Figure žen na Wings of Strength Chicago 2020

Více fotografií z Wings of Strength Chicago 2020 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Figure Olympia k 16. říjnu:

jméno stát soutěž um.*
Cydney Gillon USA Arizona Pro 2019 1.
Latorya Watts USA Figure Olympia 2019 2.
Nadia Wyatt USA Figure Olympia 2019 3.
Jessica Reyes Padilla Portoriko Figure Olympia 2019 4.
Carly Starling-Horrell USA Figure Olympia 2019 5.
Asmaa Salimi Kanada Ben Weider Natural Pro 2019 1.
Martina Yabekova Kanada Border States Pro 2019 1.
Maryam Bamdad Kanada Romania Muscle Fest Pro 2019 1.
Julia Waring USA Legion Sports Fest Pro 2019 1.
Natalia Soltero Mexiko Figure International 2020 1.
Latoyia Farley USA Tampa Pro 2020 1.
Nicole Zenobia Graham USA Savannah Pro 2020 1.
An Da Jeong Jižní Korea Monsterzym Korea Pro 2020 1.
Rhea Gayle Velká Británie European Pro 2020 1.
Samantha Jerring Švédsko European Pro 2020 2.
Brittany Campbell USA European Pro 2020 3.
Ajanel Williams USA Wings of Strength Chicago 2020 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Figure žen - kvalifikační žebříček k 16. říjnu 2020:

p. jméno stát body
1. Anna Banks Polsko 17
2. Bojana Vasiljevic USA 14
3. Sandra Grajales Mexiko 13




4. Catherine Lavoie Kanada 11
5. Maria Luisa Baeza Diaz USA 9
6. Ashley Soto USA 8
7. Donya Jackson USA 7
8. Danielle Rose USA 6
9. Raquel Clarke USA 5
10. Belinda Hope USA 4
10. Frida Thestrup Dánsko 4
10. Wendy Fortino USA 4
10. Felisha Livezey USA 4
10. Yanghee Baek Jižní Korea 4
10. Veronica Gallego Španělsko 4
10. Ivana Ivusic USA 4
17. Sharon Brown Kanada 3
17. Shelace Shoemaker USA 3
17. Asher Prior Austrálie 3
17. Larhannah Robinson USA 3
17. Her Eun Jižní Korea 3
17. Gabriela Linhartová Česká republika 3
17. Rita Villarreal USA 3
24. Anca Bergen Rumunsko 2
24. Maggie Watson USA 2
24. Dohee Kim Jižní Korea 2
27. Chelsea Larson USA 1
27. Osiris Trumpe USA 1
27. Barbara Kiss Velká Británie 1
27. Andrea Pollard USA 1
27. Silvia Henry USA 1
27. Theresa Dekker USA 1

Pravidla platná pro kvalifikaci na Olympia Weekend 2020 najdete detailně rozepsaná v tomto článku.


Wings of Strength Chicago 2020 - physique mužů


Finanční odměny:
1. místo2.000 $
2. místo1.000 $
3. místo500 $
celkově3.500 $

Physique mužů se s osmačtyřiceti závodníky stalo nejobsazenější kategorií soutěže. V nabité konkurenci rozhodčí nejvíce oslovil Steven Cao, který tak slaví kvalifikaci na Olympia Men's Physique Showdown. Dobře si vedli také Charjo Grant, Kimani Victor, Akeem Scott a Carl Presendieu, jimž patří další místa v první pětici. Tento víkend se v mužském physique závodí ještě také v Jižní Koreji na Asia Grand Prix Pro, a tak ani po Wings of Strength Chicago není seznam závodníků postupujících na Olympii ještě kompletní.


Výsledky Wings of Strength Chicago 2020 - physique mužů:

    1. Steven Cao*
    2. Charjo Grant
    3. Kimani Victor
    4. Akeem Scott
    5. Carl Presendieu
    6. Gary Cooper
    7. Frank Worley
    8. Clarence Mcspadden
    9. Chevy Phillips
    10. Justin Woodard
    11. Anthony Scalza
    12. Chidube Anene
    13. Benquil Marigny
    14. Charlie Davidson
    15. Jacques Lewis
    16. Aaron Armini
    16. Alvin Taylor
    16. Anthony Gilkes
    16. Ayinde Avery
    16. Basil Williams
    16. Burak King
    16. Chris Kakouras
    16. De Wayne Roberts
    16. Derrick Stevenson
    16. Drew Cullen
    16. Franky Yan
    16. Harlan Taylor Jr
    16. Jamal Everette
    16. Jonathan Jimenez
    16. Jordon Hull
    16. Kai Spencer
    16. Marvin Jimerson
    16. Micah Thomas Jr
    16. Michael Ferguson
    16. Mike Williams
    16. Mitchell Spadafore
    16. Myron Griffin
    16. Napoleon Amos
    16. Reuben Glass
    16. Reynel Chavez Pulido
    16. Rodney Bond
    16. Serge Victor
    16. Steven Rogers
    16. Thomas Riley
    16. Tony Claiborne
    16. Travis Cleveland
    16. William Wade
    16. Zach Lape

* kvalifikace na Olympia Men's Physique Showdown 2020


Physique mužů na Wings of Strength Chicago 2020

Více fotografií z Wings of Strength Chicago 2020 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Olympia Men's Physique Showdown 2020 k 16. říjnu:

jméno stát soutěž um.*
Khali Quartey USA San Antonio Pro 2019 1.
Long Wu Čína Musclecontest Vietnam Pro 2019 1.
Raymont Edmonds USA Olympia M. P. Showdown 2019 1.
Ryan Terry Velká Británie Asia Grand Prix Pro 2019 1.
Carlos DeOliveira USA Yamamoto Cup 2019 1.
Brandon Hendrickson USA Olympia M. P. Showdown 2018 1.
Ismael Martinez Dominguez Mexiko Monterrey Pro 2019 1.
Camaren Harris USA Kentucky Muscle Pro 2019 1.
Stan Morrison USA Titans Grand Prix 2019 1.
Corey Morris USA San Antonio Classic 2019 1.
Khalid Shewaiter Egypt NZ Pro 2019 1.
Aundre Benson USA Sacramento Pro 2019 1.
Andrei Lincan Velká Británie Romania Muscle Fest Pro 2019 1.
Kyron Holden USA Legion Sports Fest Pro 2019 1.
Bong Seok Choi Jižní Korea Japan Pro 2019 1.
Jeremy Potvin USA Tournament of Champions 2019 1.
Ryan John-Baptiste Velká Británie San Marino Pro 2019 1.
Fernando Chala Kolumbie Sheru Classic Colombia 2020 1.
Andre Ferguson USA Arnold Classic 2020 1.
George Brown USA Wasatch Warrior 2020 1.
Daniel Ammons USA Southeast Texas Pro 2020 1.
Rodrigue Chesnier Francie Optimum Classic Pro 2020 1.
Arya Saffaie USA New York Pro 2020 1.
Kim Min Su Jižní Korea Monsterzym Korea Pro 2020 1.
Bhuwan Chauhan Indie Border States Pro 2020 1.
Jason Huynh USA Battle In The Desert 2020 1.
Youcef Djoudi Francie European Pro 2020 1.
Riccardo Croci Itálie European Pro 2020 2.
Dias Lubamba Francie European Pro 2020 3.
Steven Cao USA Wings of Strength Chicago 2020 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži

Physique mužů - kvalifikační žebříček k 16. říjnu 2020:

p. jméno stát body
1. Charjo Grant USA 20
2. Rashaud Watson USA 19
3. Frank Worley USA 14
4. Clarence Mcspadden USA 13
5. Anthony Gilkes USA 11




6. Antonio Smothers USA 10
7. Benquil Marigny USA 8
8. Diogo Montenegro Brazílie 7
8. Alexander Quimson USA 7
8. Luca Biolo Itálie 7
11. Ponpaisan Ruangsangpen Thajsko 6
11. Davide Mazzolari Itálie 6
11. Ramses Rams Španělsko 6
14. Greg Brant USA 5
14. Tran Tuan Anh Vietnam 5
14. Omid Eskandari Írán 5
14. Ondřej Kmošťák Česká republika 5
14. Felipe Franco Brazílie 5
14. Derrick Stevenson USA 5
14. Rodrick Clark USA 5
14. Sam Andrews Nový Zéland 5
14. Denis Romanov Rusko 5
14. Andrea Miggiano Itálie 5
14. Victor Ramirez Venezuela 5
14. Junho Lee Jižní Korea 5
26. Alex Segati Itálie 4
26. Sepehr Hajighorbani Írán 4
26. Mu Ying Zhai Čína 4
26. Will Sage USA 4
26. Maxime Parisi Francie 4
26. Michael Bell USA 4
26. Lee Ro Woon Jižní Korea 4
26. Kimani Victor USA 4
34. Decha Sangaree Thajsko 3
34. Nicolas Koeu USA 3
34. David Odom USA 3
34. Jared Thompson USA 3
34. Paco Hunain Saqib USA 3
34. Junaid Kaliwala Indie 3
34. Jonathan Bueno Španělsko 3
34. Miroslav Juríček Česká republika 3
34. Zheyu Zhang Čína 3
34. Diego Garcia Mexiko 3
34. Yujin Lee Jižní Korea 3
34. Myron Griffin USA 3
34. Philippe Degila Francie 3
34. Akeem Scott USA 3
48. Ahmed Shokry Egypt 2
48. Bader Almualim USA 2
48. Kola Ayeni USA 2
48. Alessandro Cavagnola Itálie 2
48. Michael Thomas USA 2
48. Brian Taylor USA 2
48. Viet Doan Austrálie 2
48. Maxime Villatte Francie 2
48. Carl Laguerre Haiti 2
48. Tommy Clark USA 2
48. Lee Geon Seung Jižní Korea 2
48. Aroldson Etienne USA 2
48. Justin Woodard USA 2
48. Carl Presendieu USA 2
62. Torre Washington USA 1

Pravidla platná pro kvalifikaci na Olympia Weekend 2020 najdete detailně rozepsaná v tomto článku.


Foto:
www.npcnewsonline.com / J. M. Manion



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (22:13) • Můžeš to napsat jako podnět pro revizní komisi svazu měla by se tím zabývat https://www...
magazínJak si vedl Ondřej Fojtů na Europe’s...
Russ (21:17) • Ondrovi blahopřeji, je to neskutečnej borec.
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Karakal (15:20) • Může mi někdo z rozhodčích říct, kdo kontroluje dodržování plavek u žen? Jako bikiny ma...
magazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
Hockey1000 (21:41) • Jsem týden marod a tak se to na pokoukání hodí, díky*79*
magazínIFBB Diamond Cup Malta 2024 - komplet...
Hockey1000 (21:40) • Mně se prostě líbí, jak si ty soutěže užívá a kolik moc jich absolvuje*79* Za mě borec*...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie