Přejít k hlavnímu obsahu
Zdeněk Neusar -

Křišťálová lupa: ať jsou všichni aktivní muzikanti více slyšet

Jak si u vás Frontman jako magazín stojí? Podařilo se nám po sedmi letech stát opravdu moderním magazínem pro aktivní muzikanty, který vás baví číst? Tyhle otázky pořád řešíme, snažíme se zlepšovat a mezitím nás zastihla zpráva o tom, že Frontman byl nominován v prestižní anketě Křišťálová lupa.

Máme z toho v redakci obrovskou radost. Na naší hudební scéně nám moc záleží, snažíme se vás inspirovat, dodávat vám sebevědomí, pobavit vás i povzbudit k hraní. Pracujeme na tom už od počátku roku 2013, kdy jsme Frontmana rozjeli a postupně rozvíjeli až do současné podoby.

Jsme pořád na cestě a chceme jít ještě dál. Začali jsme s podcasty, videorecenzemi i live streamy. V rámci důležité rubriky Komunita se snažíme více zapojit i vás, všechny aktivní muzikanty, abychom si navzájem předávali své zkušenosti.

Pevně věříme, že nominace Frontmana v Křišťálové lupě v kategorii „Zájmové weby“ je zasloužená. Moc nás potěší, když pro nás budete hlasovat, nezabere to víc než minutku. Hlasovat tím budete nejen pro náš magazín, ale také za všechny aktivní muzikanty. Je potřeba, abychom byli více slyšet!

Hlasovat jménem všech aktivních muzikantů můžete tady: https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/

Tagy Křišťálová lupa

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Zdeněk Neusar
Muziku miluju. Aktivně se kolem ní pohybuju už od druhé poloviny devadesátých let, kdy jsem začal organizovat první koncerty a vydávat fanzin. Frontman a jeho vedení pro mě byla a je výzva. Cesta dál. Znát mě můžete i z Radia 1 nebo festiva…
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY