128. Kantonský veletrh otevřel své virtuální brány, aby představil inovativní produkty a řešení pro budoucí změny životního stylu

Dne 15. října byl zahájen již 128. Čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh), který se již podruhé koná virtuální formou. Akce se účastní 26 tisíc vystavovatelů z 50 různých průmyslových odvětví, kteří představí více než 2 358 milionů produktů ze 16 kategorií. Celá akce potrvá deset dní a během ní bude představeno celkem 691 500 úplně nových výrobků.


Sü Ping, mluvčí Kantonského veletrhu a zástupce generálního ředitele Čínského střediska zahraničního obchodu, řekl, že Kantonský veletrh bude hrát důležitou roli v obrovských změnách, které domácí i zahraniční ekonomiku čekají po pandemii, protože představuje otevřenou platformu, která firmám umožňuje vstup na zahraničí trhy a podporuje stabilitu průmyslového řetězce a zahraničních dodávek.


Další obchodní příležitosti získáte po registraci na webové stránce https://fbuyer.cantonfair.org.cn/en/account/new-buyer/register .


Digitální platforma letošního Kantonského veletrhu nabídne více než 60 tisíc stánků, které představí špičkové produkty a inovativní nápady a technologie, které změní budoucí život. Prostřednictvím této elektronické platformy si návštěvníci mohou sjednávat virtuální schůzky s vystavovateli, prohlédnout si jednotlivé produkty a služby, sledovat živá vysílání, prezentace, zpravodajství a akce. Výhodou této platformy je skutečnost, že je otevřená 24 hodin a umožňuje tak veletrh navštívit kdykoli. Stejně tak je po celých 24 hodin možnost vést virtuální obchodní jednání.


V rámci veletrhu se uskuteční 120 živých prezentací více než 100 předních čínských firem, které představí své nejmodernější a nejkvalitnější inovativní výrobky, které nám v budoucnu usnadní život.


● V segmentu kuchyňských spotřebičů se na veletrhu představí vestavné, multifunkční kuchyňské spotřebiče se špičkovou technologií, které zákazníkům maximálně usnadňují život. Stejně tak si můžete prohlédnout nové, prémiové produkty, jako jsou nábytek, keramika nebo podlahové krytiny, které přichází s novými funkcemi, materiály, stylem a novým, neotřelým zpracováním. Tyto produkty pomohou spotřebitelům z celého světa udělat ze své domácnosti pohodlnější, lepší a chytřejší místo pro budoucí život.


● Dalším důležitým tématem letošního Kantonského veletrhu je trvale udržitelný rozvoj. Firmy z textilního průmyslu představují moderní technologie, které využívají recyklované, ekologicky šetrné suroviny a materiály při výrobě nových módních výrobků a oděvů a dávají tak ostatním příklad jak přistupovat k ochraně přírody.


Kantonský veletrh využívá digitální platformu, které pomáhá spojovat kupující a prodávající a nabízí jim řadu pomocných služeb, jako jsou produktový design, podpora obchodní spolupráce, finanční, logistické, kontrolní a certifikační a celní služby. Kantonský veletrh, ve spolupráci se svými partnery, tak pomáhá globálním firmám v dalším růstu i v současné složité ekonomické situaci.


Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1313339/1.jpg


KONTAKT: Paní Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

Klíčová slova Čína-průmysl-trh-služby-internet-firmy-Canton Fair

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.