Serie A - souhrn 4. kola

17.10.2020, 16:58, aktualizováno 19.10.2020, 22:37
Komentáře a souhrny
AC Milán vyhrálo městské derby s Interem a posunulo se do čela tabulky. Podruhé v řadě venku ztratil Juventus, který remizoval v Crotone, zatímco Atalanta vysoko podlehla na San Paolo v Neapoli. AS Řím rozstřílel Benevento, naopak Lazio zaznamenalo druhou porážku v ročníku. Sassuolo obralo Bolognu a zůstává neporažené...

Hellas Verona - Janov CFC 0:0

19.10.2020 20:45

Góly: -

V pondělní dohrávce se utkaly týmy Hellasu a Janova a žádná hitparáda to nebyla. Devadesát minut hracího času na gól nestačilo, takže si každý připisuje po jednom bodu.

I na Stadio Bentegodi chyběli kvůli pandemii koronaviru diváci a samotnému duelu to hodně ublížilo. Ne že by se týmy nesnažily, ale přeci jenom pod nulovou kulisou nebyli schopni sehrát atraktivnější partii.

Od začátku to byl především velký souboj ve středu hřiště, který se vedl s patřičnou tvrdostí. První velká šance přišla až po půlhodině hry a ocitli se v ní janovští. Goran Panděv dokázal udržet balón v obležení tří hráčů a tvrdě vypálit, načež brankář Silvestri vyrazil na rohový kop. Grifoni byli v závěru prvního poločasu výrazně aktivnější, zatlačili Veronu k vlastní šestnáctce, ale gól se jim vstřelit nepodařilo.

Hellas toho v první polovině moc nepředvedl, o to víc se činil na začátku druhého poločasu. Hned ve 46. minutě si zpracoval Colleyho přihrávku Favilli a v tísni vypálil do připraveného Perina. Byla to ale jediná kloudná příležitost domácích v zápase.

Gólovou možnost si nevypracoval ani Janov a utkání po devadesáti minutách skončilo remízou 0:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Benevento Calcio 5:2

18.10.2020 20:45

Góly: 31. Pedro, 35. Edin Džeko, 67. Jordan Veretout (pen.), 78. Edin Džeko, 89. Carles Pérez - 5. Gianluca Caprari, 55. Gianluca Lapadula

Římané sice s Beneventem brzy prohrávali, jenže pak předvedli kolotoč, který udělal z mužů před Montipem stojící sloupy. Vlci zostudili obranu Beneventa pěti góly.

Římané vstupovali do domácího utkání s pocitem jasného favorita a navíc s tisícovkou fandů v zádech. Ale bez Smallinga a také unaveného Kumbully, takže do středu obrany se postavil Cristante. Což nevzbuzovalo příliš mnoho jistot. A jako by to nestačilo, už v páté minutě se hostům povedlo šokovat Věčné město. Gianluca Caprari, samozřejmě bývalý hráč AS, se u vápna dostal k míči a s vydatnou tečí obránce Ibañeze poslal padající míč za záda veterána Miranteho!

S tímhle scénářem Vlci absolutně nepočítali a chvíli jim trvalo, než se dostali do většího tlaku. Benevento, chvílemi bránilo velmi dobře. Ale když AS znásobilo presink a poslalo do útoku víc hráčů, mělo problém. Po Pedrově centru od lajny a hlavičce Mchitarjana se domácí dožadovali penalty za ruku Foulona, ale ten ji měl u těla a sudí i s nápovědou videa nepískal.

Gól byl ale cítit ve vzduchu a lépe hrající AS se dočkalo po půlhodině hry. Po brilantním průniku Spinazzoly se k míči ve vápně dostal Pellegrini a jeho rána byla jen tečovaná. Míč se k němu ale dostal zpět a italský mladík jej poslal vedle na Pedra. Zkušený Španěl zakroutil míč mimo dosah Montipa a slavil svůj druhý gól v dresu AS.

Benevento si nedávalo pozor v obraně a brzy za to pykalo. Dlouhý nákop Miranteho totiž dopadl k Mchitarjanovi, který šajtlí našel Edina Džeka. Bosenský kanonýr poslal míč technickým obstřelem k tyči a konečně otevřel svůj střelecký účet v této sezoně! Ke konci první půle navíc AS zvýšilo, když po souhře Spinazzoly a Cristanteho míč dopravil do sítě Mchitarjan, jenže sudí posléze branku pro ofsajd neuznal.

Po změně stran začalo drama, za které by se nemusel stydět ani Seneca. Benevento reagovalo na nepříjemné skóre nasazením méně populárnějšího z bratrů Insigneových. A Benevento se brzy dočkalo gólu. Mohla za to až bohorovná rozehrávka AS, kdy si Veretout zahrál na Tottiho a v roli posledního se jal obehrávat napadající hráče. Samozřejmě mu to nevyšlo, a tak musel francouzský štít faulovat Ioniţu. Lapadula sice z penalty napálil jen Miranteho, ale dostal další šanci a tu už využil.

Penalty se ale dočkali i domácí. Foulon totiž nestačil dohnat Pedra a přenechal jej Montipovi, který ale Španěla fauloval. Sudí Ayroldi pískal penaltu a Veretout s přehledem napravil svoji chybu. Čtvrtý gól připravil Mchitarjan po výpadku hostující obrany, když domácí běželi ve třech na brankáře Montipa. Džeko se sám před bránou nemýlil a mohl slavit svoji druhou branku v utkání. Giallorossi měli poslední slovo v zápase, protože střídající Carles Pérez postupoval středem hřiště, překonal tři obránce u vápna a krásnou ranou prostřelil i brankáře Montipa!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Parma Calcio 3:2

18.10.2020 18:00

Góly: 28. Samir, 52. Simone Iacoponi (vl.), 88. Ignacio Pussetto - 26. Hernani, 70. Yann Karamoh

Prvních bodů v nové sezoně se dočkalo Udinese, i když cesta k nim byla hodně trnitá. Parma ještě v samotném závěru držela remízový stav, než v 89. minutě rozhodl Ignacio Pussetto. "Zebry" v průběhu zápasu jednou ztratily vedení, ale na podruhé už soupeř odpovědět nestihl.

Před Udinese stal jasný úkol - doma porazit Parmu a konečně získat do ligové tabulky první body. V nelehké situaci byl přitom kouč Luca Gotti, jehož jméno se začalo po třech porážkách v řadě čím dál více skloňovat.

Parma od úvodního hvizdu častěji kontrolovala balón, ovšem šance si vytvářeli domácí. V 10. minutě hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad Samir a o několik minut později zakončil brejkovou situaci Okaka do připraveného Sepeho. Šance "Zeber" vyšly vniveč a ve 26. minutě udeřila Parma. Hernani se výborně individuálně uvolnil a jeho lehce tečovaná střela ze střední vzdálenosti zapadla přesně k tyči. Z vedení se však hosté radovali krátce, o dvě minuty později si naskočil na rohový kop Samir a bylo vyrovnáno.

Stále platilo, že hosté častěji drželi balón, nicméně do poločasu už se skóre nezměnilo. Na začátku druhého dějství vyrobil obrovskou chybu v rozehrávce Kurtić a Pereyra okamžitě táhl na bránu, přihrávkou pod sebe hledal lépe postaveného spoluhráče, měl však štěstí v tom, že trefil obránce Simona Iacoponiho, od kterého se balón odrazil do sítě.

Udinese poprvé v zápasu vedlo a na tahu byla Parma. Fabio Liverani postupně udělal změny v sestavě a úspěch to přineslo dvacet minut před koncem. Pezzella poslal do malého vápna citlivý centr, tam se zničehonic objevil Yann Karamoh a z první srovnal na 2:2. Zdálo se, že tímto výsledkem zápas skončí, ale nebylo tomu tak. O vítězství Udinese rozhodla akce z 89. minut, kdy Ignacio Pussetto převzal balón a měl před sebou spoustu volného prostoru i času aby napřáhl a trefil balón přesně k tyči. Sepe zůstal stát, pouze se ohlédl.

Času nebylo nazbyt a i když sudí nastavil dlouhých pět minut, vyrovnat se Parmě nepodařilo. Udinese zvítězilo 3:2 a zapsalo do tabulky první tři body.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - ACF Fiorentina 2:2

18.10.2020 15:00

Góly: 39. Daniele Verde, 75. Diego Farías - 2. Germán Pezzella, 4. Cristiano Biraghi

Spezia slaví další úspěch, dnes totiž dokázala umazat manko dvou branek a proti Fiorentině si vybojovala aspoň remízu.

Ano, za nezkušenost se prostě platí. Spezia si vůbec nepohlídala úvod utkání a jako nezkušený nováček zaplatila za to, že její soupeř neměl žádné slitování. Fiorentině se totiž úvod utkání neskutečně povedl. Už ve druhé minutě se totiž prosadila! Totálně oslabená a rozebraná obrana Spezie nedala pozor po rohovém kopu na pohyb kapitána Pezzelly a ten se úplně sám mýlit snad ani nemohl.

Fialky sevřely svého soupeře pod krkem a o pouhé dvě minuty později už se znovu radovaly z další branky. K vápnu s míčem u nohy vtrhl Pol Lirola a obrana mu nevěnovala příliš mnoho pozornosti. Takže Lirola vesele přihrál na zadní tyč, míč v jeho cestě nezastavil ani jeden ze tří obránců, a tak mohl Cristiano Biraghi v klidu usměrnit míč do sítě!

Raketový start na delší dobu uspal šance Spezie na nějaký bodový zisk a nováček soutěže se k životu probral vlastně až ke konci první půle. Obránce Martin Cáceres totiž podcenil průnikovou nahrávku za obranu, tam si naběhl mladý křídelník Daniele Verde a sám před Drągowskim nezaváhal - 2:1.

Po změně stran se pokusil zahrozit Franck Ribéry, jenže jeho rána nakonec brankáři Provedelovi nenadělala potíže. Jen kousek zase chyběl Dušanovi Vlahovićovi, který po hodině hry málem zakončoval do prakticky opuštěné brány.

Rovněž Spezia se pokusila zahrozit a po skvělé práci N’Zoly se hodně blízko dostal Diego Farías. V podstatě sám na kraji vápna ale střílel volejem nad bránu. Zas tak moc mu to ale vadit nemuselo, protože v 75. minutě čekal na podobném místě, když se k němu dostala hlavička bránícího Milenkoviće. Farías si míč zpracoval a krásnou ranou propálil brankáře Drągowského - 2:2.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 2:3

18.10.2020 15:00

Góly: 4. Andrea Belotti (pen.), 49. Andrea Belotti - 12. João Pedro, 19. Giovanni Simeone, 73. Giovanni Simeone

Cagliari otočilo utkání s Turínem, ačkoli už od 4. minuty prohrávalo. Ale dnes zahrál skvělý zápas Giovanni Simeone, jenž se prosadil dvakrát.

Turín měl v utkání s Cagliari hodně šťastný start. Už ve druhé minutě se totiž za delším míčem do vápna hnal Saša Lukić a nechal se faulovat vybíhajícím brankářem Cragnem. Z toho samozřejmě rezultovala penalta, o kterou se bez větších potíží postaral Andrea Belotti.

Jakkoli by se ale mohlo zdát, že brzké inkasování s Cagliari zamává, opak byl pravdou. V deváté minutě se do rány parádně položil Răzvan Marin a zkušený veterán Sirigu vyrazil jeho dělovku jen k Simeonemu. Ten ale netrefil ani prostor mezi třemi tyčemi. Zkušený kanonýr João Pedro mu ale ukázal, jak se to dělá. Po rohovém kopu se míč vrátil do ohně, Pedro jej zpracoval a propálil vše před sebou! Sudí nakonec ofsajd neviděl a gól uznal.

A to nebylo všechno, protože sardinský celek během dalších sedmi minut kompletně otočil utkání. Po rychlé kombinaci Nández nahrál na penaltu a mladík Giovanni Simeone se po zpracování tvrdou ranou nemýlil - 2:1. Turínští sice drželi míč mnohem častěji na svých kopačkách, ale vedlo Cagliari.

Turínu se však povedlo návrat na hřiště a prosadil se stejně jako na začátku utkání. Po pouhých čtyřech minutách si totiž po straně udělal na centr dost prostoru mladík Vojvoda, který zdánlivě přetaženým centrem na zadní tyči oslovil Andreu Belottiho. Ten je sice v italské reprezentaci impotentní (už víc jak rok neskóroval), ale v Turíně mu to pálí - 2:2.

Jenže prim hrál někdo jiný. Střelec Giovanni Simeone, kterému se v Cagliari nadmíru daří. Opět v akci Nández, opět jeho kvalitní centr a opět gól. Brankář Sirigu totiž míč vyrazil jen před sebe, kde byl ze všech nejdůraznější právě Simeone.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Sassuolo 3:4

18.10.2020 12:30

Góly: 9. Roberto Soriano, 39. Mattias Svanberg, 60. Riccardo Orsolini - 18. Domenico Berardi, 64. Filip Đuričić, 70. Francesco Caputo, 77. Takehiro Tomiyasu (vl.)

Skvělé sedmigólové představení předvedli na Renato Dall'Ara fotbalisté Boloni a Sassuola. Spokojenější jsou ale hosté, kteří zvítězili 4:3 a potvrdili dobrý start do sezony. Boloňa v zápase vedla 3:1, ale ani to jí nestačilo na bodový výsledek.

Krátce po poledni proti sobě vyběhly týmy Boloni a Sassuola a byla to perfektní přestřelka, které chyběla snad jen lepší atmosféra. Kvůli pandemii koronaviru se hrálo i v Boloni za zavřenými dveřmi.

Na hře to ale nebylo znát. Už v 10. minutě si seběhl pro průnikovou přihrávku zkušený Palacio, aby celou akci vyšperkoval pobídkou na Roberta Soriana, který měl na penaltové značce snadnou úlohu. Vedení domácího celku nemuselo trvat dlouho, ovšem Djuričič těsně přestřelil. Tlak Sassuola se postupně stupňoval a po další střele Djuričiće musel zasáhnout brankář Skorupski. Minutu na to už Boloňa inkasovala, Domenico Berardi zpoza šestnáctky vypálil skákavý projektil a Skorupski se natahoval k tyči marně. Po vyrovnání tempo hry trochu opadlo, ale pět minut před koncem už zase padaly góly. Soriano rozdal balón do strany a Mattías Svanberg ho placírkou uklidil k tyči, čímž vrátil vedení na stranu Rossoblu.

Boloňa vyhrála první poločas 2:1 a když v 61. minutě zvyšoval na 3:1 po neuvěřitelně naivním vývozu Muldura Riccardo Orsolini, zdálo se být rozhodnuto. Sassuolo sice prohrávalo, ale jinak si herně nevedlo špatně. O pouhé čtyři minuty později snížil na rozdíl jediné branky Filip Djuričić a šlo o podobnou akci, ze které vstřelil gól Mattias Svanberg.

Co je důležité, že se Neroverdi rychle vrátili do zápasu a nadále byli iniciativní. Djuričić v další gólovce prověřil Skorupskiho a v 71. minutě bylo skutečně vyrovnáno. Po nešťastném přizvednutí rohového kopu se na zadní tyči prosadil hlavou reprezentant Francesco Caputo - 3:3. Boloňa během několika minut prohospodařila dvoubrankový náskok a bylo ještě hůře. Do rozložené obrany přišel další útok a Takehiro Tomijasu si ve skluzu vstřelil vlastní gól. Skóre se tak přelilo na stranu Sassuola a najednou to byla Boloňa kdo musel útočit. Ztráta náskoku se na hře domácích pochopitelně projevila a Sassuolo již nemělo problém výsledek udržet do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Juventus FC 1:1

17.10.2020 20:45

Góly: 12. Simy (pen.) - 21. Álvaro Morata

Odpískaná penalta, vyloučení Federica Chiesy a především neuznaná branka Álvara Moraty čtvrthodinu před koncem. To jsou tři okamžiky, které nakonec stály Juventus dva body. Stará dáma tak remizovala s Crotone 1:1, což pro ní není dobrý výsledek.

Andrea Pirlo se musel obejít bez Cristiana Ronalda, který byl pozitivně testován na koronavirus, a tak na trávník vyběhlo mládí v čele s Federicem Chiesou. Součástí základní jedenáctky byli i Frabotta, Kulusevski, Portanova nebo navrátilec Morata.

Crotone na svého slavnějšího soka vlétlo a první výsledky přišly už po jedenácti minutách. Po průnikové přihrávce do vápna se po kontaktu s Bonuccim skácel Reca a sudí měl po velice sporné situaci jasno - pokutový kop. Jasno měl i zahrávající Simeon Nwankwo, který při rozběhu zpomalil a Buffona poslal ke druhé tyči. Tak se Crotone dostalo do vedení, které nemělo dlouhého trvání. Rozeběhnutý Federico Chiesa poslal ostrou přihrávku do malého vápna, kde Moratovi stačilo nastavit kopačku.

Juventus po vyrovnání získával převahu a před koncem poločasu mohl udeřit. Po výborném pasu za obranu a zakončení Federica Chiesy se ale zaskvěl brankář Cordaz. Crotone se nekoncentrovalo jen na bránění, naopak v poslední šanci prvního poločasu přilétl do malého vápna ostrý centr, na který sice nikdo nereagoval, ale domácí zůstali u balónu a tasit se zákrokem se musel Buffon. První poločas skončil remízou, se kterou byli pochopitelně spokojenější domácí.

Crotone si v prvním poločase ověřilo, že se proti současné Staré dámě dá hrát a v 55. minutě mohlo opět udeřit, kdyby Cigarini z ideální pozice srovnal mířidla. O pět minut později přišla pro Juventus velká komplikace. Federico Chiesa ve středu hřiště dohrál souboj, přišlápl Cigariniho a od sudího Fourneaua si vysloužil rovnou červenou kartu.

I v deseti měl Juventus možnost vstřelit rozhodující branku. Álvaro Morata hlavičkoval v 63. minutě do tyče a v 76. minutě dokonce vstřelil gól. Veškerá radost ale byla předčasná, protože po Cuadradově střílené přihrávce stál Morata v milimetrovém ofsajdu. Pro Juventus to byl druhý velice sporný moment v utkání, který byl rozhodnut v jeho neprospěch. Nutno podotknout, že Moratův ofsajd dlouho řešil VAR a Crotone vzalo jeho rozhodnutí s povděkem. Juve nemělo v závěru už dostatek psychické síly, aby utkání zlomilo ve svůj prospěch a z Crotone veze pouze bod.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 1:2

17.10.2020 18:00

Góly: 28. Romelu Lukaku - 12. Zlatan Ibrahimović, 16. Zlatan Ibrahimović

Milán se tentokrát zbarví do červenočerné. Zlatan Ibrahimovič v prvním poločase vstřelil dva góly a stal se ústřední postavou ostře sledovaného městského derby. Inter nezachytil začátek zápasu a i když ještě do poločasu snížil gólem Lukakua, vyrovnat nedokázal.

Prázdné San Siro, ale velmi dobrý fotbal. Inter a AC se do sebe pustili v tradiční bitvě o Milán, které se přezdívá Derby della Madonnina.

V úvodu měli navrch Rossoneri a patřičně toho dokázali využít. Po deseti minutách si Ibrahimović zkušeně pokryl balón před Kolarovem, ten lehce ťukl do jeho kotníků a Švéd se ocitl na zemi. Hlavní arbitr vyhodnotil zákrok jako penaltový a Milán měl obrovskou příležitost jít do vedení. Sám Ibrahimović se postavil k penaltě a Handanović jeho střelu vyrazil, bohužel pro Inter zpátky k útočníkovi AC, který na druhý pokus rozvlnil síť.

Inter chtěl okamžitě odpovědět, ale Milán mu to znemožnil a o tři minuty později přidal druhý gól. Rychlou akci zakončil Leao naprosto přesným centrem na Ibrahimoviće a nestárnoucí kanonýr přidal druhý zásah. Inter tuhle situaci dobře znal z loňské sezony, kdy s rivalem také prohrával o dva góly, ale výsledek dokázal otočit.

Conteho svěřenci na nic nečekali a sešlápli plyn. Výsledkem byl zvýšený tlak a kontaktní branka. Perišić se dostal na levé straně k centru, Donnarumma špatně vyhodnotil situaci a balón jen vyrazil k nohám Lukakua, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku. Inter samozřejmě ožil a dál si vytvářel nebezpečné situace. Barella i Lautaro stříleli z dobré pozice do středu branky a těsně před koncem poločasu zazdil obrovskou šanci hlavičkující Lukaku.

AC drželo poločasové vedení, moc dobře ale vědělo, že nesmí polevit. Leao slibně rozběhnutý brejk vzal na sebe a zamířil těsně vedle. Na druhé straně zase selhal Hakimi, jemuž naservíroval dokonalý centr Hakimi. Střelecky to znovu zkoušel i Barella a tuto příležitost AC také přežilo. Už v prvním poločase se hrálo tvrdě a ve druhém dějství se nic nezměnilo. V 72. minutě mohli Rossoneri dost možná rozhodnout. Krunić dostal přihrávku přesně do prostoru kam potřeboval, ovšem zakončení se mu vůbec nepovedlo a balón netrefil branku. Přitom v podobných situacích se útočníci nemýlí.

Milán to mohlo vyjít draho. Inter následně rozjel akci, při které Donnarumma vyběhl proti Lukakuovi a dával jasně najevo, že nechce kontakt, přesto Lukaku spadl a sudí foukl do píšťalky. Celou situaci ale rozklíčil VAR, který odhalil Belgičanův ofsajd. Zdali šlo nebo nešlo o faul tak bylo relevantní. AC si výrazně oddechlo. Ještě ale nebyl konec a i když začal čas Interu rychle ubíhat, v závěru měl dobré možnosti. Pro obranu Milána byl nebezpečný především neodstavitelný Lukaku. V nastaveném čase zakončoval z malého vápna patou, ale Donnarumma poslední šanci zápasu zpacifikoval.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 3:0

17.10.2020 18:00

Góly: 32. Fabio Quagliarella, 41. Tommaso Augello, 74. Mikkel Damsgaard

Ani velmi dobrý výkon brankáře Strakoshy neodvrátil překvapení. Sampdoria si totiž smlsla na totálně bezzubém Laziu, pro nějž se absence Immobileho ukázala jako zlomová.

Sampdoria měla za sebou poměrně nepovedený start do nového ročníku a i proto nebylo pochyb o tom, že dnes je jasným favoritem římský celek. Tomu ale v útoku chyběla klíčová postava, Ciro Immobile. A bez něj je celá ofenziva mnohem méně pohyblivá. Což se ukazovalo vlastně od začátku utkání. Doria byla mnohem aktivnější a zvláště v útoku byl rozdíl mezi oběma týmy jasně patrný.

První šanci sice mělo na svědomí hostující mužstvo, když Felipe Caicedo postupoval sám na brankáře a místo střely volil nesmyslnou kličku, jenže minutu později už se prosadili domácí. Na vynikající centr od Augella si naskočil kapitán Fabio Quagliarella a přesnou hlavičkou se nemýlil.

Augello je hodně zajímavý hráč, z něhož se trenéru Ranierimu daří dostat maximum. A v poslední době se z něj rýsuje důležitý člen základní sestavy. Potvrdil to i ve 41. minutě, když si za velkým vápnem počkal na odražený míč po rohovém kopu a nádhernou ranou bez přípravy jej poslal mimo dosah Strakoshy!

Pro Lazio byl takový vývoj samozřejmě velkým šokem, z něhož se dlouho nedokázalo probrat. A to ani přes dvojí střídání. Prim hrála i nadále Doria, dobře organizovaná, bojovná a nadmíru efektivní. Lazio se sice s přibývajícími minutami tlačilo před vápno soupeře, ale u něj se zpravidla zastavilo, aniž by brankáře Audera nějak zaměstnalo.

I proto po hodině hry dorazil útočník Vedat Muriqi, do něhož Lazio hodně investovalo a proto od něj očekává jisté výkony. Jenže hosté byli pořád bezzubí, bez nápadu a šancí. Až do 73. minuty, v níž Joaquín Correa vnikl do vápna a křížnou střelou jen těsně minul tyč! Jen o dvě minuty později Doria znovu udeřilo. Definitivní punc debaklu a totálního překvapení dal utkání Mikkel Damsgaard, který po narážečce ve vápně přešel přes obránce a napálil míč pod břevno! A to ještě v závěru utkání vytáhl Strakosha dva parádní zákroky z blízkosti.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 4:1

17.10.2020 15:00

Góly: 23. Hirving Lozano, 27. Hirving Lozano, 30. Matteo Politano, 43. Victor Osimhen - 69. Sam Lammers

Atalanta dostala pod Vesuvem pořádně chladnou sprchu. Neapol se totiž odhodlala k naprosto parádnímu výkonu a smetla svou návštěvu čtyřmi góly!

Neapol stále cítila křivdu poté, co byl v její neprospěch kontumován duel s Juventusem. A byla otázka, jak se k tomu tým trenéra Gattusa postaví. Jestli letargicky rezignuje na utkání s Atalantou, nebo jestli ho to naopak nakopne. Minimálně v prvním půli ale Neapol nenechala nic náhodě a ukázala, že se k tomu staví asi jako její trenér v dobách své největší slávy k výzvám. Od prvních minut totiž domácí Atalantu jasně přehrávala a nedarovala jí ani vteřinu pro rozjetí jejích kreativních výletů.

V obraně byli hráči Partenopei všude, pozorní, připravení, jednoduše rozehrávající a jistí. Naopak Atalanta se dnes nemohla dostat do obvyklého tempa a její jindy vysoce kreativní hra založená na rychlosti a napadání dnes nebyla vidět ani náhodou. La Dea působila velmi těžkopádně i s Iličićem nebo Gómezem v základu.

Alejandro Gómez sice vystřelil na začátku zhruba z dvaceti metrů jen těsně vedle zadní tyče. O pouhou minutu později ale udeřili domácí. Po rychlé kombinační hře se k míči dostal Matteo Politano, který ostrým centrem před bránu oslovil Hirvinga Lozana. Pro něj už bylo velmi snadné dopravit míč do opuštěné části brány - 1:0.

Lozano byl dnes k nezastavení. O pár minut později vyšplhal do vzduchu a jen tak tak, že nepotkal centr od Politana. Nevadí, vše si vynahradil ve 27. minutě. Stopeři Atalanty se totiž srazili ve vzdušném souboji a dali tak prostor nabíhajícímu Victoru Osimhenovi. Ten nahrál právě Lozanovi, který udělal s míčem u vápna pár kroků a obstřelil Palomina i se Sportiellem. Ano, ten hráč, který ještě před pár měsíci neměl místo ani na lavičce Neapole,.

Atalanta jen nechápavě sledovala rozebrání vlastní obrany, které pokračovalo dalším rychlým atakem ze strany. Svůj příspěvek k tomu logicky přidal i Matteo Politano. Nádhernou trefou z pětadvaceti metrů napálil míč k tyči a slavil třetí branku svého týmu. A ani to nebylo všechno. Brilantní první poločas Partenopei završil Victor Osimhen, který sebral míč po výkopu brankáře Ospiny a krásnou ranou k tyči překvapil brankáře Sportiella.

První půle byl šok. Druhá už začala pro Atalantu o trochu lépe. Marten de Roon hned zkraje tvrdě vypálil těsně vedle. Ani kombinace Zapaty s Gómezem Atalantě nepřinesla kontaktní gól, stejně jako tvrdá rána Josipa Iličiće. Na opačné straně se ani Neapol nezatáhla, o čemž svědčila další rána Driese Mertense po kombinaci s Koulibalym, jenže brankář Sportiello byl na místě včas.

Přesto se Atalanta dočkala gólu. Skvělou práci odvedl Romero, jenž na své polovině přečetl rozehrávku Neapole a vysunul střídajícího Sama Lammerse. Tomu už se povedlo přehodit brankáře Ospinu a mohl aspoň trochu slavit. V samém závěru mohl svůj hattrick dokončit Lozano, jenže povedená rána nenadělala brankáři Sportiellovi větší potíže.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán44009:112
2.US Sassuolo431013:610
3.Atalanta Bergamo430114:99
4.SSC Neapol430112:48
5.Juventus FC42209:38
6.Inter Milán421111:87
7.Hellas Verona42114:17
8.AS Řím42118:77
9.UC Sampdoria42027:76
10.Benevento Calcio42028:126
11.ACF Fiorentina41127:84
12.Janov CFC31114:74
13.Cagliari Calcio41126:104
14.Spezia Calcio41125:94
15.SS Lazio41124:84
16.Bologna FC41037:83
17.Udinese Calcio41033:63
18.Parma Calcio41034:93
19.FC Crotone40133:111
20.Turín FC30034:80
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (144)

Přidat komentář
Beči

Neapol

Reagovat
AngryPrd

Tento rok bude Neapol velmi silny. Ak Juve nezosadi AC tak by som to Gennarovi prial

Reagovat
Beči

Reagovat
didosh

Borci někdo stream na AC?díky

Reagovat
Beči

Zlatan schválně neproměnil penaltu, aby Inter tolik neztrapnil rychlým hattrickem

Reagovat
Inter Eterno Amore

však tú penaltu dorazil

Reagovat
10

livesport reportér

Reagovat
Inter Eterno Amore

asi tak

Reagovat
Morgue

Přesně

Reagovat
Beči

Ok, koukal jsem až od druhého gólu, moje chyba

Reagovat
Morgue

Viděl si ten zápas vůbec? Protože on tu penaltu sice neproměnil, ale dorazil balón do sítě poté co to brankář vyrazil.

Reagovat
Beči

Koukal jsem až od druhého gólu, moje chyba

Reagovat
BaggioRoberto

Siamo noi!

Reagovat
bobis21

Zápas naprosto vyrovnaný. Máme štěstí že Hakimi z neznámého důvodu neproměnil tu svou hlavičku a Lukaku asi tak 4 šance Je super že nám letos neutekl začátek ligy, vloni bylo po pár kolech po sezoně

Reagovat
Panděvova ofina

Snažím se zůstat i po prohře objektivní a upřímně víc, než prohra vadí jiné věci, které se v zápase odehráli, ale musím si stát za tím, že "vyrovnané" to nebylo

Reagovat
bobis21

Podle mě ano. I když samozřejmě s přibývajícím časem byl Inter ten tým který potřeboval hrát dopředu, takže byl více na míči. To ale úplně neberu tak že byl lepší, když byl jediný kdo musel. Ale to je asi věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

polcas mohol byt kludne 0:3...

Reagovat
mojmira

Forza Milan ♥ konečně výhra v derby. Nechápu jak mohl Vidal dohrát bez červené, hroznej mentál ...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Eldarion

Reagovat
The Krupy

Reagovat
bobis21

Magor to je, o tom nikdo nepochybuje. Ale zrovna dnes mi nepřišlo že by měl mít někde červenou.

Reagovat
mojmira

Přímo ne, to taky neříkám, ale měl tam podle mě dost žlutých zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel

Užijte si to.

Reagovat
mojmira

Conte 12m €, Pioli 2m €. Užiju

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím upřímně. Je to skvělý pocit vyhrát derby. jsem rád, že ta liga je zase vyrovnaná a velký týmy s velkou historii hrajou opět Prim!

Reagovat
mojmira

ok, díky, snad už jí taky konečně vyhraje někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
atlee

Reagovat
Inter Eterno Amore

až na to, že váš tréner je Zlatan

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
SpartaOvenka

Paráda

Reagovat
Eldarion

Milano siamo noi! Prvý polčas bol futbalovo skvelý, druhý už nie, ale to nie je podstatné. Miláno je červeno čierne, Forza Milan! Interista Pezzo di Merda

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si na jaře!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Gratulácia AC, sú opäť pánmi Milána

Reagovat
Yanek

Reagovat
Nuno čomes

Ale trvalo to.

Reagovat
Morgue

Jsem rád,, že si Romelo rozmyslel tu předposlední šanci a dal to mimo bránu. Je to charakter

Ale jinak druhý poločas byla opět ta samá bída jako minulý rok, kdy to inter otočil na 4:2. Ale jsem rád, že to vyšlo a bereme 3 body navíc proti rivalovi. Gratulace borci. Forza Milan!!!!!!

Reagovat
lnterista

zklamani...gratulace AC ale kdyz prohrat derby tak takove. Bez tech divaku me to vubec nebavi. Ja na to porad koukam jak na pratelak.

Reagovat
smazaný uživatel

AC to moc preju, zaslouží si uz i to štěstíčko.A dnes ho měli.Ibrahimovic zahrál jak pan.Nechapu to, ten borec je úplně jinde.Presne vi kdy se pohnout a kde si stoupnout.A když je potřeba tak uderi.Ten hrat třeba teď za Bayern na pozici Lewu tak sype hatrick za hatrickem.

Reagovat
Recoba Inter

To zas ne. Nezapomínej, že v Itálii má obrovské renomé. Soupeři z něj mají ohromný respekt (mnohdy bych řekl, že až příliš velký). V Německu by si s ním nebrali tolik servítky a kvalita obránců je tam dnes už na podobné úrovni jako v Sérii A.

Reagovat
Recoba Inter

No opět došlo na má slova. Opět se ukázalo, že Kolarov není CB a že Perisic není Wing Back.

Pokud se jedná o tým s ambicí vyhrát ligu, tak vůbec nechápu jak si to Conte představuje. S takovou slepovanou sestavou dojít k titulu to jsem ještě neviděl a to ten fotbal sleduju už přes 12 let. Je to naivní a já tady nevidím oproti loňsku nějaké posílení. Ano, Hakimi je super, ale kromě něj, jako bychom spíš oslabili a Vidala ví snad jen Conte sám ,proč si jej dotáhnul, protože co dnes předváděl, nad tím mírně zůstával rozum stát. Zklamal D'Ambrosio u ketréh ojsem zase byl naivní já a věřil jsem, že na pozici pravého stopera může obstát. Dnešek ukázal, jak jsme co se defenzivy týče na sezónu brutálně nepřipravení, protože jestli tomuto týmu chybí k dokonalosti Skriniar a Bastoni tak to potěš koště. Neříkám, že je lehká doba, půlka kádru mimo, navíc po reprepauze a 1 jediném tréninku. Ovšem AC nehráli kromě přemotivovaného Hernandeze, kterého fyzické střety s Lukakem snad doslova přiváděly k orgasmu, nějakým skvělým výkonem. Za sebe to nerad říkám, ale boj o Scudetto letos nevýjde a budeme mít co dělat, pokud chceme zopakovat skvělý loňský výsledek.

Reagovat
AnnelieseMichel

Predpokladám, že toto už nebude nikto čítať, lebo komentujem dosť neskoro, ale zrovna na postavení Kolarova a Perisica mi nepripadá nič výnimočné. Je úplne bežné, že na jednej strane hraju na CB aj WB hráči na svojich pozíciách a na druhej krajný obranca a krídlo. Ten krajny obranca nastupujúci na CB má vykrývať priestory za krídlom a v podstate tak defenzíva prechadza na nejaké hybridnú 4-člennú obranu. Deje sa to napr. v Arsenale kde Tierney istí Saku, kým na druhom krídle klasicky Bellerin a to isté bolo pod Contem v Chelsea, kde Mosesa istil Azpi a na druhej strane bol Alonso. Čiže mne sa tá zostava pozliepaná nezdá, avšak otázka, či tí hráči pasujú do tohto systému, zostáva.

Reagovat
Recoba Inter

Rozumím co se mi snažíš říct, ovšem zde se nabízí otázka, zda-li na hru hráčů samotných nemá vliv i liga ve které hrají. Zrovna v Itálii si myslím, že způsoby o kterých píšeš právě 2x neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste bych pochválil Calabriu, hráč kterému sem uz predpovidal tak sesup do klubu úrovně Janova, se neskutecne vykopal..celkem sympaťák.

Reagovat
Morgue

Reagovat
Eldarion

už prešlo štvrté kolo a ja stále čakám, kde ten "starý" Calabria je, ktorý raz zahral ako Cafu a potom 5 zápasov hral jak drevo. Od začiatku sezóny je fantastický.

Reagovat
Yanek

U něho to bylo vždy o psychice, talent má a umí u fotbalu přemýšlet. Snad si udrží výkonnost.

Reagovat
bobis21

Talent mi naopak vždy přišlo že má mnohem větší Conti, ale toho fakt zničilo to dlouhé zranění (a těch několik dalších potom ...)

Reagovat
Yanek

Conti měl velký potenciál, ale když nehraje tak je to těžké no.

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nebýt těch zranění

Reagovat
T:o:M

Reagovat
Milan.B

Stastie stalo pri nas. Ale vyhra sa pocita. FORZA MILAN

Reagovat
Panděvova ofina

Barellu bych uvítal v budoucnu jako kapitána, protože to je neskutečnej bojovník a motor zálohy

Reagovat
Recoba Inter

Opět se shodneme

Reagovat
snuff24

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veď to je tutovka od začiatku .. srdciar

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, vyžrali jsme si tu sračku Koronavir a od dalšího zápasu v té nejsilnější sestavě. AC bylo šťastnějším týmem, ale kdybychom proměnili ty svý loženky, tak jsme vyhráli. AC mají dobrý tým a musí se s nimi po letech počítat. Pěkný derby.

Reagovat
Nuno čomes

Co k tomu říct.

Potvrdilo se co jsem psal před zápasem. Dambro proste patří na lavici ať se děje co se děje. A Kolarov je bohužel na stoperu totálně mimo. Ivan je Ivan.

Sudí bohužel také totálně mimo. Penalta na Lukaka kontakt byl, to se dnes piska, ač to nepodporuji. A balon sel od Kjaera? To není ofsajd ne?

Nejvíc mě štve ale to, že Conte proste bude pořad stavět to špatné, i když to vidí všichni fans na celém světě. Pokud si bude stát pořad za svými koňmi, tak nemáme nárok.

Btw. Hakimi je pomalu největší dělo z týmu.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

rozhodčí ten dotyk Kjaera nevyhodnotil jako úmyslný, pak to ofsajd není...mě přišlo, že to v té druhé fázi, kdy se pro ten odražený míč natahoval, trefil podruhé - https://youtu.be/jY0slbSXlfU?t=181, pak by se to imho jako úmysl brát mělo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to posoudili správně, ten první dotyk rozhodně neúmyslný, druhý tam nevidím.

Reagovat
10

ano, nejspíš to netrefil...nevím, jestli by to i v opačným případě stačilo na úmyslný dotyk, v tomhle ty pravidla změnili a nijak jsem to zatím nestudoval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já pravidla nastudovaný nemám a nikdy jsem ani neměl, ale z tý hromady situací, co člověk v zápasech a následných rozborech vidí, by ani to stačit nemělo, pokud se něco nezměnilo. Tam se v podstatě vždy posuzovalo, kolik času a klidu na to měl a od toho se odvíjelo rozhodnutí. Je to dost subjektivní a záleží i na citu rozhodčího.

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle nemuze byt penalta nikdy. Ty rozhodci by se to meli naucit a zluta pro hrace. Golman jednoznacne uhybal a utocnik si o nej otre schvalne nohu.

Reagovat
Nuno čomes

To je gólmanovi chyba. Jde do souboje a když je v pohybu tak najednou zvedá ruce jakoze nic.

Reagovat
snuff24

Hodnotim jen druhej poločas.Zase milión šancí ktery jsme spálili. AC si nezasloužilo ani remízu (mínimálně ne za druhý poločas).Ale to co vyváděl rozhodčí a neustálé válení se po zemi a řvaní jak v divadle.No humus

PERIŠIČ naprosto k hovnu player když má míč už jen čekám až ho odevzdá soupeři. KOLAROV zadarmo drahej no nic jede se dál alespoň se můžeme vymluvit na to, že jsme byli oslabeni koronavirem

FORZA INTER

Reagovat
AngryPrd

No AC si nezasluzilo urcite prehrat tento zapas. Mali lepsi prvy polcas a Inter zas ten druhy, kde AC zas trochu zaspalo a malo aj stastie ale to k tomu patri. Perisic nie je sice super class ale prihraval na gol alebo sa mylim? Kolarov nie je tiez zly ale Conte ho stareho chudaka stavia do obrany s 3 hraci kde musi viac behat a to je proti logike. Vasi naj hraci boli Barella a Hakimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Druhej polocas hrsl inter jak banda agresivnich bezmozku. Tak nevim kdo si zaslouzil prohrat, asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

mali ste stastie, ze polcas nebol 0:3 a viac...

Reagovat
Hagi79

Hakana nesmíme pusti, ještě k tomu zadarmo po vypršení smlouvy.. Ať mu klidne dají těch 7 milionů.

Reagovat
AngryPrd

Kebab sa rozohral konecne, dufam ze na dlho Ale este viac platny je pre AC Bennacer. On je dlho ocakavana a spolahliva masina v strede AC, presne ako bude pre Inter Barella.

Reagovat
Kaka14

Mne sa páči aj Kessie, on je v neskutočnej forme ... a Pioli to takticky neskutočne zvládol, aby sa nezačal hrat v druhom polčase hore dole futbal a posilnil stred

Reagovat
AngryPrd

Ano Kessie je peckovy

Reagovat
bobis21

od příchodu Pioliho konečně hraje to v co jsem doufal když přicházel z Bundesligy

Reagovat
rossoneri89

Zapas to bol na nervy kedze po 2. gole sme vypli a cakali co vymysli Merda.... nerozumiem preco ... Musim ale pochvalit Gigiho, Calabriu, Kessieho, Bennacera a Ibru kedze odohrali velmi dobry zapas .... naopak Theo a Leao slabsi ... ta lava strana bola velmi priechodna .... Theo sa v 2 polcase trocha prebral ale Leao bol okrem prihravky strasne tazkopadny. ... nerozumiem preco ved on nikdy nebol taky ... Merda nemala sudene dat gol aj ked prilezitosti na to boli .... pri tej neodpisaknej penalte podla mna sme mali velmi velke stastie ... kontakt od Gigiho tam bol, a ofsajd nebol lebo Kjaer prihraval na Lukakua ... napriek tomu mame 3 body a musime ist dalej na dalsieho superav.... Forza Milan

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
AngryPrd

Ten kontakt bol taky, ze Lukaku citil brankara blizko tak posunul viac nohu dozadu aby so ho iba dotkol, toto urcite nemohla byt pri VAR penalta, skor sme mali stastie pri hlavicke co mal Hakimi a Lukaku ... a potom pri tej paticke od Lukaku v poslednej minute, ak by ju dal pozemi myslim ze by Gigi dostal jaslicky.

Reagovat
rossoneri89

mali sme stastie proste ... hlavicka Hakimiho a nebraneneho Lukaku-a na konci polcasu boli velmi nebezpecne ... a este celkovo rozhodca dost zvlastne piskal

Reagovat
AngryPrd

Ano pri tych dalsich sanciach urcite ano. Dnes ma sklamal inac moj oblubeny Theo, akoby sa zle vyspal alebo mal sexualny piatok za sebou

Reagovat
rossoneri89

suhlasim Theo bol prispaty ... ale v druhom polcase sa trocha zlepsil aj ked to nebolo ono .... mna vytacal hlavne Leao ... dostal prihravku a kym sa pohol tak uz lopta bola na druhej strane ihriska .... normalne som sa tesim ze ide na plac Krunic namiesto neho

Reagovat
AngryPrd

Mna Leao totalne ako hrac vytaca. Prihravku mal super ale ja by som sa ho zbavil, talent netalent nech pali prec. Ten Krunic je podla mna velmi platny akurat ma smolu ze Bennacer je zohraty s Kessiem ale je to poctivy pracant a paci sa mi.

Reagovat
rossoneri89

hej presne ...Krunic nic extra ale svoje si odmaka ... dufam ze sa aj Tonali bude viac zapracovavat ... Leao po korone bud zlenivel alebo ma malo motivacie alebo neviem ... naopak Calabria sa mi velmi paci ... tuto sezonu bojuje a je velmi aktivny ...

Reagovat
Eldarion

Pri tom ako hrajú Bennacer a Kessie, to bude mať Sandro ťažké. Ale vedel by som si predstaviť 4-1-2-1-2, kde by bola záloha Kessie ako CDM, mezzalla Bennacer a Sandro a pred nimi Hakan. V predu Rebic a Ibra.

Reagovat
Eldarion

Ten chlapec (Leao) má všetko, rýchlosť, silu, techniku. Ale svojím prístupom si to všetko kazí bohužiaľ Nebojuje, nevyjde mu jedna vec a hneď sa položí.

Reagovat
AngryPrd

Asi tak

Reagovat
The Krupy

Paratici: “We are in Crotone to play. With the same conditions as Napoli last week... with two positive players. But we are here to play”

Reagovat
Nuno čomes

No jéje.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Juve je světlem na konci tunelu téhle temné doby

Reagovat
The Krupy

Vy sa radšej starajte o ten váš wannabe turínsky projekt

Reagovat
John Obi Mikel

Bůh dneska úřadoval.

Reagovat
Benzema

AC Ibra kiežby dali titul, prajem im to.

Reagovat
JuventusFC1897

Ak by mal niekto zaujem

www.zonajuve.com

Diskusia v anglictine pomocou disqus.

Reagovat
Beči

Redaktor, který psal o zápase AC s Interem měl zřejmě ještě kocovinu ze včerejška, nebo už začal nanovo

Reagovat
Eldarion

"Na druhé straně zase selhal Hakimi, jemuž naservíroval dokonalý centr Hakimi" to je rýchlosť keď si sám nacentruješ

Reagovat
Beči

U Hakimiho bych i skoro věřil, že by to se svojí rychlostí dokázal

Reagovat
Eldarion

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jedna dobrá správa na večer sa predsa len nájde... Nainggolan mal dnes negatívny test na COVID-19 a spolu s Bastonim sa môžu vrátiť trénovať! Ešte Škriniar prosím

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa dockat vidiet hrat Naingolana vedla Vidala

Reagovat
pistacik11

Tí si budú rozumieť, večer takticky sa rozbiju spolu pri fľaške, na druhý deň rozbiju súpera

Reagovat
smazaný uživatel

Keby rozhodca odpiskal penaltu, boli sme lepší druhý polčas AC mali šťastie, atď.... Mali ste vyhrať 3:0 keď ste tak dobrý a Inter v LM či EL nezahrá tradične nič vždy bude za Juve a AC.

Reagovat
Morgue

No... velkohubá prohlášení bych si nechal až na okamžik když nějakou trofej vyhrajeme. Je naprostá pravda, že druhý poločas jsme měli tragický. Takže i když jsem fanda ACM tak buďme trošku objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

“They don’t let me talk, but I like to talk. I’m angrier than anyone that we didn’t travel, because Juventus are right now the team to beat, but also a work in progress.

“I would’ve used the same line-up I had tonight, other than Bakayoko, who hadn’t arrived yet. Until 6.55pm, we were on the bus and ready to leave. I am angry that we didn’t travel and I can assure you we did everything possible.

“I said let’s go and at worst lose 3-0 on the field, but at least it’s on the field. The last I heard, we were going to play and then it all changed.”

Chudak Gattuso, mal ich vsetkych prefackat ked mu prisli povedat, ze sa nejde na zapas.

Reagovat
Melchior

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Juventus prohrajev Kyjevě a už se bude hledat Pirluv nástupce

Reagovat
smazaný uživatel

Pocchetino stále volný

Reagovat
smazaný uživatel

proč asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze zadna zmena od minule

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít AS tady na EF ještě někdy logo?

Reagovat
Shevchenko

Náhodou ten otazník k ním sedí, vůbec nevím co od nich čekat.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
FuckT

Reagovat
negrles

Sice jsem v sázení Kkt ale je bych nedal na tiket snad nikdy

Reagovat
Largo

Džeko fajn, dneska obecně povedený utkání. Kazily nám to jen chyby vzadu. Co se mi hodně líbí, je přechodová fáze. Rychlá, jednoduchá, kreativní... Každopádně krásnej zápas a cenný tři body.

Grazie Roma

Reagovat
Houfi

Souhlas! dopředu je tam kvalita.. co mě tíží je pravá strana, snad dva z těch tří "beků" udáme a přijde někdo do základu

Reagovat
Largo

Presne. To je v soucasnosi jediny vylozene slaby misto. Nekdo prijit musi. A za El Shaarawyho bych se taky nezlobil, na pulrocni hostovani by nebyl spatnej. Prece jenom, jsou tam na dva posty jen Pedro, Miki, Perez a teoreticky Pellegrini. Staci jedno vazny zraneni a mohl by bejt problem.

Reagovat
Houfi

El Sha podle mě přijde.. budu rád když budeme postupně pokračovat v nákupech, co mají hlavu a patu. Přestupů za 30 mega typu Pastore nebo López už bylo dost. Hlavně ať to finančně stabilizujou.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz To bude zase provar...

Reagovat
Houfi

Nemáte tam ještě nějaké mladé kusy na odpis?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

za neděli průměr 5.6 gólů na zápas (při 5 zápasech)...wtf?

Reagovat
j_mrazik

Defenzivní liga no.

Reagovat
Zark

už dávno, bohužel, ne

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel? ved to bola nuda... teraz mas pekny utocny futbal v podani Neapolu, Atalanty, Sassuola, Milana..

Reagovat
Zark

tak to se divej na nizozemskou ligu, nějaké bránění na urovni, taktika nic?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz opacny extrem, rovnako ako PL kde behaju hore dole ako hokejisti bez obrany. Serie A prave ide dobrym vyrovnanym smerom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele