Kim Kardashian je součástí největší reality show na světě a řadu let je považovaná za nejsledovanější osobu světa

Kim Kardashian je součástí největší reality show na světě a řadu let je považovaná za nejsledovanější osobu světa
Kim má také svou kosmetickou řadu produktů a statut „megainfluencer“ na Instagramu, díky 200 milionům sledujících z celého světa. To je docela velký vliv, co myslíte?

Kim je skvělá obchodnice

Pokud tedy Kim potřebuje peníze, stačí souhlasit se zveřejněním sponzorského příspěvku. Její matka Kris Jenner je její manažerkou. I když to občas v rodině zaskřípe, rozhodně má kolem sebe lidi, na které se může spolehnout. Přes trochu „hvězdné móresy“ má Kim rodinu, která si je velmi blízká, o čemž svědčí téměř každá epizoda „Keeping Up With The Kardashians“ nebo některý ze spinoffů.

Hvězda má 4 děti s raperem Kanye Westem a veřejně podporuje porodnost.

Nejen sláva a bohatství

V rodině nebylo a není všechno růžové. Rodiče Kim se rozvedli, když ji bylo 12 let. Matka měla milence a otec požádal o rozvod. Matčin milenec ji připravil o všechny peníze.

Napětí v rodině se zvýšilo, když se její otec stal součástí týmu, který pracoval na osvobození O.J. Simpsona (bývalého profesionálního hráče amerického fotbalu) v případu vražd manželky Nikol Brownové a číšníka Ronalda Goldmana v roce 1994. Proces měl nevídanou publicitu a O.J. Simpson byl nakonec osvobozený.

Matka Kim byla přesvědčená o jeho vině. Manžele znala, byli kmotry jejich dvou dcer.

V roce 2003 otec Kim Robert Kardashian zemřel na rakovinu jícnu. Bylo mu 59 let a diagnózu nemoci si vyslechl před 8 týdny. Kim na otci velice lpěla.

Lechtivá nahrávka jako marketingový tah?

V roce 2007 se do světa dostala „soukromá nahrávka“ Kim a jejího tehdejšího přítele. Dodnes se spekuluje o tom, že to bylo pečlivě naplánované, protože krátce poté se spustila jejich show.

Asi nejhorší okamžik zažila mladá žena v roce 2016, kdy byla okradená a svázaná v hotelovém pokoji gangem mužů v policejních uniformách. Zloději ukradli šperky v hodnotě 5,6 milionu dolarů.

Kim má za sebou slušnou řadu rozchodů. Hodně medializovaný byl rozvod s bývalým hráčem NBA Krisem Humphriesem. Ten přišel po 72 dnech manželství. Pohádková svatba přišla na 10 milionů dolarů, ale speciál, který se vysílal po dva večera přilákal k obrazovkám 4 miliony diváků každý večer a s penězi za filmování a fotky si novomanželé vydělali 18 milionů dolarů.

Bylo to už druhé manželství, které šikovné obchodnici krachlo.

Do třetice

Od roku 2012 žije s Kanyem. Krátce po svatbě otěhotněla, ale těhotenství provázelo mnoho zdravotních problémů a dcera nakonec musela na svět o 6 týdnů dříve. Druhé dítě už muselo přijít na svět pomocí umělého oplodnění a další dvě za Kim odnosila náhradní matka.

Život hvězdě komplikuje i její manžel, kterému byla diagnostikovaná bipolární porucha a často je pod vlivem silných léků. V červenci 2020 oznámil na veřejnosti svůj úmysl kandidovat na prezidenta USA. Panuje názor, že toto oznámení je ovlivněné problematickou nemocí, kterou raper trpí.