Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    MMA zápasník Mikulášek: Vémolův soupeř? Žrádlo, boxuje hůř než Karlos! Novotný nesouhlasí

    Z těch dvou kamarádi nikdy nebudou! MMA zápasník Václav Mikulášek opět dokázal, jak mu (zatím) neuskutečněný duel s Karlosem Vémolou leží v žaludku. Bijec, o němž je známo, že nejde daleko pro ostré výrazy, se tentokrát Terminátorovi vysmál za jeho nadcházejícího soupeře Thomase Robertsena. „Všichni vědí, jak tohle dopadne, boxuje hůř než Karel,“ rýpl si Mikulášek.

    Dlouho se mluvilo o zápasu Václava Mikuláška a Karlose Vémoly. Ranaři, kteří se nemají příliš v lásce, se původně měli střetnout na říjnovém galavečeru v hale O2 universum. Zápas byl ale odložen z toho důvodu, že Vémola se nakazil koronavirem a také se zranil, nebyl tak podle svých slov schopen tak rychle shodit na 84 kilogramů.

    Aby se na říjnovém galavečeru, který se uskuteční v Brně, mohl vůbec představit, vzal narychlo zápas s Norem Thomasem Robertsenem, veteránem organizace Cage Warriors a policistou z povolání.

    Do Vémoly se okamžitě na sociálních sítích začali fanoušci pouštět, že jde o takzvanou „dávačku“, tedy zápas, který bez problémů vyhraje a vylepší si tak své skóre.

    K internetovým rýpalům se nově přidal i Vémolův rival Václav Mikulášek, jehož evidentně stále štve, že zápas s olomouckým Terminátorem nedopadl. Věří, že se s Vémolou potká ještě tento rok v prosinci.

    Na Instagramu se Mikuláška zeptali jeho fanoušci, jak vidí zápas mezi Vémolou a Robertsenem, a on, jak je u něj zvykem, velmi upřímně řekl, co si o tom myslí.

    „Všichni vidí, jak to dopadne. Frajer měří 177 centimetrů a normálně chodí welter (váhová kategorie welterweight, do 77 kilogramů, pozn. red.). A někdo řekl, že je těžší soupeř než já,“ směje se Mikulášek.

    „Jde s Karlem, co má 90 kilogramů. Podívejte se na jeho zápasy. Boxuje hůř než Karel a ten ho utahá silově a technicky. Prostě jídlo, nic ve zlém, ale je to pravda,“ stojí si za svým Mikulášek.

    Hlasy, že Robertsen není pro Vémolu zrovna adekvátním soupeřem, začaly ještě více sílit po pátečním vážení zápasníků. Český bijec působil vedle Nora jako zjevení.

    Podle šéfa organizace Oktagon MMA ale Robertsen není žádné „žrádlo“ pro Vémolu, ale naopak slušný soupeř.

    „Má bilanci 8:3. Mnozí říkají, že to není úplně moc. Já říkám: Brzdi. Je to kluk, který šel o titul v Cage Warriors, což už něco znamená. Cage Warriors má plus minus 110 turnajů. Můžeme se sice bavit o tom, že úroveň Cage Warriors šla postupně dolů, ale pořád je to nejvýznamnější britská organizace všech dob. Chvíli se sice přetahovaly s BAMMA, ale Cage Warriors tady byla, je a zatím ještě bude. Je to taková líheň, kterou prošla celá řada fantastických bojovníků včetně Ivana Buchingera a nejslavnějšího Conora McGregora,“ řekl ve svém pořadu MMA letem světem Ondřej Novotný.

    „Myslím si, že je to po tom téměř roce od posledního zápasu pro Karlose velmi dobrá, náročná a zajímavá prověrka s norským bojovníkem a MMA. Osobně se na to moc těším,“ dodal promotér Oktagonu.

    Sám Vémola se nechal slyšet, že střet s norským zápasníkem bere jako zkoušku toho, jestli má smysl ještě v kariéře pokračovat.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:15 neděle 14. února 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      32
    • Super
      27
    • Cože
      26
    • Haha
      25
    • Tvl
      22
    • Sladký
      19