Jdi pryč! Vypadni odsud, hulákal Shapovalov na diváka v Petrohradu

18. 10. 2020, 09:49
Aktuality 1
Denis Shapovalov během včerejšího semifinále na halovém turnaji ATP 500 v Petrohradu neudržel nervy na uzdě. V rozhodujícím setu souboje s domácím Andrejem Rubljovem začal křičet na jednoho z diváků, který ho měl údajně opakovaně vyrušovat před podáním.
Profily hráčů
Denis Shapovalov (© spbopen.ru)

Denis Shapovalov měl semifinále proti Andreji Rubljovovi dobře rozehrané. Vedení ale neudržel a když ve třetím setu za stavu 2-2 přišel o podání, začal gestikulovat a křičet směrem do publika.

"Jdi pryč! Vypadni odsud," rozčiloval se 21letý Kanaďan, který svou frustraci ventiloval i v ruštině. Rodáka z izraelského Tel Avivu, jehož rodiče pochází z Ruska, rozhodil jeden z diváků, který měl světovou dvanáctku rušit před první i druhým servisem.

"Denisi, vím o koho jde. Nech to na mě, já se o to postarám," uklidňoval umpireový rozhodčí Shapovalova a zavolal supervizora turnaje, který měl situaci s neukázněným fanouškem vyřešit. 

Shapovalovovi, který usiluje o premiérový start na Turnaji mistrů, se do konce zápasu rebrejk nepovedl a nakonec prohrál 6-4 3-6 4-6. Příští týden bude plnit roli nasazené trojky v německém Kolíně nad Rýnem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Marduch
Hulakal na neukazneneho diváka? Tak to mu asi začnu fanditsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist