Hlavní obsah

Djokovič znovu baví! Páníček dával během venčení psa tenisové lekce

Kdo se chtěl v podvečerním Bělehradu přiučit tenisovému umění, měl šanci. Novak Djokovič venčil svého psa a během procházky potkal skupinku dětí. A jak je jeho zvykem, mimo kurt si světová jednička na nic nehraje a tak se na chvíli vžil do role trenéra a ukázal malému chlapci, jak správně trefovat forehandy.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Srbský tenista Novak Djokovič umí rozdávat radost nejenom na kurtech,

Článek

A možnému nástupci Djokoviče, Kecmanoviče nebo Djereho to nešlo vůbec špatně. Vždyť i Nole ho často chválil slovy "Bravo". V jednu chvíli se mladík pustil do úderů s takovou vervou, že skoro zasáhl přihlížející dívku.🙏🏼🙏��❤️ https://t.co/bJfSCEXxgp

Djokovič si užívá po finálové účasti na French Open volno a do turnajového kolotoče by měl vstoupit znovu za dva týdny ve Vídni, kde se objeví po 13 letech. Právě v roce 2007 na turnaji u našich jižních sousedů triumfoval.

A v rakouské metropoli bude pole opravdu hodně našlapané, spíše připomínající turnaje Masters. Kdo se na podniku Erste Bank Open ještě představí? Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, Daniil Medveděv, Andrej Rublev nebo semifinalista Rolland Garros Diego Schwartzman. Bude se na co těšit.

Reklama

Související témata: