Gentlemani dorazili na Netflix aneb co o jednom z nejlepších filmů současnosti nevíte

Gentlemani dorazili na Netflix aneb co o jednom z nejlepších filmů současnosti nevíte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V půlce října se čeští uživatelé streamovací služby Netflix dočkali nového počinu. Režisér Guy Ritchie představil svůj akční krimi film s názvem Gentlemani.

Akční komedie s hvězdnými herci

Už samotné jméno Matthew McConaughey slibuje pořádnou podívanou. Když se k němu přidá i další parta v podobě Charlieho Hunnama, Michelle Dockery a Colina Farrella, je jasné, že bude o dokonalou zábavu postaráno. Velmi specifickou akční krimi komedii má tentokrát na svědomí scénárista a režisér Guy Ritchie.

Čtěte také: Pětice nejlepších filmů na Netflixu, které vám pomůžou přečkat karanténu

Jeden z nejlepších filmů tohoto roku

Gentlemani slibují skutečně pestrou podívanou. Tento snímek byl dlouho očekáván a řadí se mezi nejlepší počiny, které byly v současné době v tomto žánru natočeny. Gangsterka překypuje různými nápady a jednotlivé postavy dávají tušit, že se něco pořádného semele, a že to rozhodně bude stát za to.

Čtěte také: Netflixové trháky, co v Česku jedou. Sledujete je i vy?

O čem to tedy bude?

Nechejte se novým snímkem přenést do gangsterského příběhu o drogovém bossovi jménem Mickey Pearson, kterého si zahrál McConaughey. Ten se prostě rozhodl, že své velmi propracované a obří drogové impérium prodá. Kdo má o něj zájem? Co třeba jedna z dynastií miliardářů z Oklahomy? Už je vám asi jasné, že Gentlemani budou skutečně stát za to.

Čtěte také: Netflix chystá další velký fantasy trhák Barbar Conan

Speciálně pro film

Na výpravě se rozhodně nešetřilo. Například všechny boty, které má na sobě Charlie Hunnam, byly vytvořeny a zhotoveny pouze pro účel filmového natáčení. Možná tak bude mít nyní doma herec o pár kousků luxusních bot navíc.

Čtěte také: Nový apokalyptický seriál „K jezeru“: Řešení nebezpečné pandemické situace ruskými metodami

Ve snímku se objeví i oblíbený anglický herec Hugh Grant. Ten má ve filmu velmi dlouhé monology. Aby se je naučil, napsal si k nim tahák a uložil si jej do auta. Bohužel se mu ale stalo, že mu auto někdo noc před odjezdem na plac vykradl a odnesl si s sebou i jeho taháky. Herec ale natáčení zvládl i bez nich.