InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martin Zeman: Můžeme se zlobit akorát sami na sebe

BOŽETICE – Fotbalistům Božetic minimálně výsledkově úvod sezony vůbec nevyšel. Přestože mohli bodovat při troše štěstí klidně ve všech z prvních pěti utkání, po osmi zápasech nejnižší krajské soutěže I. B třídy jsou na chvostu tabulky bez jediného bodu. Na předposlední duo Čížová – Kluky tak ztrácí svěřenci trenéra Martina Zemana už šest bodů a v Božeticích nezbývá než doufat, že se tamní fotbalisté vrátí po další koronavirové přestávce v lepší formě i psychické pohodě. „V případě, že bychom se po polovině soutěže nacházeli na současném místě a soutěž byla ukončena, pak není co řešit a můžeme se zlobit akorát sami na sebe,“ nehledá výmluvy trenér Božetic Martin Zeman.


Fotbalový klub TJ Božetice je krajskou stálicí a na mapě I. B třídy je nepřetržitě od sezony 2015–16. O rok dříve byl na skok v okresním přeboru, který suverénně ovládl a vrátil se do kraje.

Začátek sezony se vám úplně nevydařil, čemu přisuzujete vaše momentální rozpoložení?
Jednou z příčin je špatný vstup do soutěže, kdy první zápas jsme měli jednoznačně vyhrát, ale byli jsme impotentní v koncovce. Další dobře rozehrané utkání ztratíte lehkovážností některých hráčů, kdy soupeři nabídnete dva góly jako na podnose. Další prohrajete gólem v poslední minutě svojí nezodpovědností, čtvrtý zápas vedete sedm minut před koncem 2:1 s nejlepším mužstvem soutěže, nakonec prohrajete 2:3 a už se to s vámi veze. Další z příčin je pak nestabilní základní sestava a absence některých hráčů.

Celý rozhovor s trenérem Božetic Martinem Zemanem přineseme ve středečním tisku. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace