Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Erika Stárková, která zkolabovala při natáčení Tváře: Slova plná naděje, odhodlání a síly

Erika Stárková, která zkolabovala při natáčení Tváře: Slova plná naděje, odhodlání a síly
Zdroj: archiv
+ Dalších 6 fotografií
koronavirus v česku
Během natáčení sedmé epizody divácky oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas zkolabovala zpěvačka a herečka Erika Stárková (36), která byla následně převezena do nemocnice. Číslo, které měla v sobotu odzpívat, za ni převzali kolegové a diváci se náramně bavili. Pár dní po kolapsu se Erika ozvala na sociálních sítích, kde sdílela příspěvek plný optimistických informací.

"Snažíme se naše účinkující chránit, stejně jako celý štáb. Doba je opravdu komplikovaná. Testování, měření teploty, respirátory, ochranné štíty. Natočit další epizodu je týden od týdne složitější. Přesto cítíme vůči divákům show Tvoje tvář má známý hlas velký závazek a děláme maximum pro to, abychom mohli točit dál,“ říká Simona Matásková, kreativní producentka pořadu Tvoje tvář má známý hlas

I přes všechna hygienická opatření během natáčení sedmé epizody herečka a zpěvačka Erika Stárková zkolabovala a následně byla pozitivně testována na koronavirus

"Ve chvíli, kdy Erika Stárková zkolabovala a odvážela ji záchranná služba, jsme nevěděli, že jde o covid-19. Erika naštěstí ten den ještě netrénovala, vše se stalo těsně před začátkem natáčení. Když bylo jasné, že se Erika nemůže na natáčení vrátit, stáli účinkující a štáb před rozhodnutím, zda se epizoda natočí nebo se natáčení zastaví. Přijali jsme další opatření, ti, kdo přišli s Erikou do bezprostředního kontaktu, byli neprodleně posláni do karantény a za necelou hodinu jsme vymysleli náhradní plán tak, aby natočení epizody nebylo ohroženo," popisuje vyhrocené chvíle Simona Matásková.

Pár dní od kolapsu dala o sobě Erika Stárková vědět na sociálních sítích pomocí příspěvku s pozitivními zprávami. "A co to třeba zkusit obráceně?" Píše se v příspěvku, podle kterého je poznat, že se herečka snaží být optimistická. Tak snad se brzy uzdraví a na příspěvek se můžete podívat do galerie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy