InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Provoz na silnici vedoucí do centra Blatné bude omezen

 Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

    Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

BLATNÁ – Týden trvající komplikace v provozu a několik omezení čeká při vjezdu do centra města z hlavního tahu Plzeň – České Budějovice řidiče v Blatné. Od pondělí 19. do neděle 25. října bude kvůli opravě upraven provoz na silnici II/173 v ulicích Vorlíčkova a Pivovarská. Jedná se o komunikaci, která přivádí do města provoz z frekventované silnice I/20.

 

„Silnice bude po dobu opravy v úseku mezi kruhovými objezdy zjednosměrněna, povolený směr jízdy bude od centra města k Myslivně. Pro opačný směr jízdy bude vyznačena objízdná trasa ulicemi Plzeňská, Vrbenská, V Jezárkách, Fügnerova, Tyršova, Sadová, J. Wericha, Šilhova a Čechova," upřesnil vedoucí odboru dopravy Jan Valášek. Doplnil, že po celou dobu prací budou uzavřeny všechny vjezdy a výjezdy na opravovanou silnici. „Výjimkou je vjezd na parkoviště Elektro Jankovský, který zůstane zachován."

Objízdná trasa k prodejnám Lidl a Penny Market bude vedena ulicemi Strakatého, Nad Lomnicí a K Jatkám. „Průjezd k Penny Marketu bude umožněn parkovištěm prodejny Lidl, na jehož konci budou dočasně odstraněny zábrany – city bloky. Z důvodu zajištění průjezdnosti objízdné trasy bude na sídlišti Nad Lomnicí dočasně zakázáno podélné stání po jedné straně vozovky," upozornil Jan Valášek. Autobusová zastávka Blatná, Vorlíčkova (naproti Penny Marketu) bude po dobu provádění prací dočasně zrušena v obou směrech.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace