Moderátorka Šilhánová: Přelom nastal po narození Johanky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátorka Šilhánová: Přelom nastal po narození Johanky

Moderátorka Lucie Šilhánová se svou dcerou Johankou.
Moderátorka Lucie Šilhánová se svou dcerou Johankou. (Instagram)

Knihy trochu jinak, tak tohle je projekt Petry Čihákové podporující povinnou četbu ve školách. Celkem je v plánu přiblížit žákům a studentům na dvě stovky knih klasické literatury. Ke každé knize vznikají dvě videa. První představuje obsah knihy a ve druhém se studenti dozvědí něco o autorovi, jeho díle i další souvislosti.

Do projektu vstupují v různých rolích zajímavé osobnosti. Tenhle projekt podpořila i moderátorka Lucie Šilhánová, která četla knížku Maminka od Jaroslava Seiferta. „Baví mě, že klasickou literaturu, kterou by měl mít přečtenou každý z nás, představuje ve svých videích velmi srozumitelně a jednoduše, a nejen maturanti tak díky ní mají o starost míň,“ přibližuje Lucie.

 

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi?

Video se připravuje ...

„Do narození malé Johanky jsem byla vášnivou čtenářkou, kdy jsem byla schopná přečíst knížku i na jeden zátah. Teď čtu popravdě jen pohádky, u ostatního usínám po třetí stránce. Johance čtu každý den před spaním. Má ráda klasické pohádky, které si pořád ještě pamatuji ze svého dětství,“ popsala změnu svých dosavadních čtenářských návyků maminka tříleté dcerky.

Lucie Šilhánová ukázala dům, který nedávno dostavěli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.