Konference se S. Wozniakem se odkládá na 29. 4. 2021

Vzhledem k probíhajícím vládním opatřením v souvislosti s virovým onemocněním covid-19 jsme se společně domluvili se Stevem Wozniakem na odkladu konference z 12. listopadu letošního roku na 29. duben 2021. Je nám líto, že si budete muset na vystoupení spoluzakladatele firmy Apple a strůjce Applu I. a II. počkat, ale současná situace nám bohužel neumožňuje zajistit důstojný průběh konference.


Stevea Wozniaka jsme do Prahy pozvali v rámci oslav 30. výročí vzniku firmy OKsystem. "Pro naši firmu jde o významný milník, který jsme chtěli oslavit s jedním z celosvětově uznávaných IT vizionářů. Steve Wozniak je jednou z mála osobností takového formátu," říká spoluzakladatel OKsystem Martin Procházka. Na konferenci OKtalks, kterou OKsystem pořádá ve spolupráci s ČVUT, promluví Wozniak o bezpečnosti komunikace a umělé inteligenci, a také představí osobní vizi budoucnosti v digitální éře.


Kontaktní osoba:

Samuel Valenta

OKsystem a.s.

Senior Marketing Manager

valentas@oksystem.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-internet-koronavirus-počítače-firmy-OKsystem

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.