Boskovice mají nejnavštěvovanější letní kino v České republice

19.10.2020 9:15

Letní kino Boskovice se letos opět stalo nejnavštěvovanějším letní kinem v České republice. Podle Unie filmových distributorů se může letní kino Boskovice, stejně jako v loňském roce, pyšnit největší návštěvností.

Boskovice mají nejnavštěvovanější letní kino v České republice
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Od června do září jsme odehráli 71 filmových představení, které navštívilo přes 10 000 diváků. Největší zájem byl o film Šarlatán polské režisérky Agnieszky Holland, jenž v letním kině vidělo celkem 1579 návštěvníků. Kromě filmových představení se v letním kině konaly i hudební koncerty kapel Chinaski, Škwor a Olympic, dále pak vystoupil Václav Neckář a v rámci Husích slavností Aneta Langerové a Jakub Smolík. Tyto koncerty navštívily další tisíce diváků. Kromě návštěvnosti nás nejvíce těší pozitivní ohlasy na dokončenou rekonstrukci letního kina, a to jak o samotných vystupujících tak od diváků. Příští rok bychom rádi letní sezónu promítání zahájili již v měsíci květnu. Těšíme se na viděnou v roce 2021 v nejhezčím letním kině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…