Monika Bagárová zažila rok velikých změn. Po krátké známosti s Makhmudem Muradovem otěhotněla, navíc dostala lukrativní pracovní nabídku stát se porotkyní Superstar, kterou přijala.

Finále pěvecké soutěže už ale zpěvačka nestihla, narodila se jí totiž krásná dceruška Rumia, která je pro ni vším.

Bagárová má i po porodu postavičku jako lusk, sama se ale necítí ve své kůži, protože nabrala šest kil, kterých by se ráda zbavila. Na Instagramu se hvězda svěřila fanouškům, že na svém těle chce zapracovat.

Monika Bagárová se necítí ve formě

"Moje tělo a moje postava ještě rozhodně není ve formě, na kterou jsem zvyklá a ve které se cítím dobře. Momentálně mám šest kilo nahoře. Mohlo by být i hůř, v rodině to prostě máme a tak jsem ráda že to je tak, jak je, každopádně na tom chci zapracovat," svěřila se Monika Bagárová svým sledujícím na Instagramu.

Zpěvačka už na svém plánu začala ihned makat a prozradila, kam vedly její první kroky. "Včera jsem udělala první krok k tomu, aby moje tělo začalo pomalu fungovat a dávat se dohromady. Návštěva fyzioterapeutky po porodu byla prvním krokem," popsala.

Bagárová zatím nechce prozradit co přesně dělá, prý se s fanoušky podělí až ve chvilce, kdy na sobě uvidí první výsledky. Hvězda si ale postěžovala, že je s malým miminkem velmi náročné najít si čas pro sebe.

Pro Bagárovou je rodina vším

"Co vám chci říct je, že i přesto že máme doma naše malinký lásky a je to náročné, vyčerpávající a někdy opravdu přemýšlíte nad tím, kdy jste se naposledy v klidu vykoupala a vyfoukala si vlasy, bychom se o sebe měly starat a zkusit udělat maximum pro to, abychom se ve svém těle cítily spokojené a měly trochu času i pro sebe," poradila Monika Bagárová ženám.

Zpěvačka zároveň dodala, že si uvědomuje, že ne každý má oporu v rodině, jako má například ona sama. "Ano, vím, že někdo nemá žádnou pomoc rodiny či přátel a za to klobouk dolů, že se staráte celé dny úplně samy! Ale věřte, že zacvičit si jde i doma třeba u telky. Tak mi držte palce a uvidíme, jak to půjde mně. Na tohle téma se zase brzy ozvu," nalákala Bagárová sledující na proměnu.

Většina fanoušků ale zpěvačce začalo radit, aby nehubla, že jí ženská postava velmi sluší! "Právě že ti to konečně sluší, hlavně nehubni," shodují se sledující hvězdy.