Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

2. letní olympiáda Euroinstitutu

Poslední letní den roku 2020 jsme oslavili ve školách Euroinstitutu letní olympiádou. Léto neskončilo s koncem srpna, ale v roce 2020 byl poslední letní den až 22. září. Naše v pořadí druhá olympiáda se letos s ohledem na současný ovlivněný wu-chanským koronavirem stav konala na dálku a tentokrát byla zaměřená na tanečně pohybovou aktivitu.

Školy se sice na pár týdnů po prázdninách otevřely, s mimoškolními aktivitami byla ale potíž. Žáci škol Euroinstitut žijí většinou v domovech pro osoby se zdravotním postižením, domovech se zvláštním režimem nebo chráněném bydlení. I v době, kdy docházce nebránily školní předpisy, bránily odchodu z domovů předpisy sociální.

2. letní olympiáda Euroinstitutu

Tak jsme museli najít způsob, jak olympiádu uspořádat okolnostem navzdory. Virtuální olympiáda se ukázala jako nejvhodnější řešení. Učitelé natočili výkony žáků-sportovců na video a zaznamenali časové údaje. Video pak poslali přes školní Facebook. Soutěžních příspěvků se sešla pěkná řádka. Většina z nich se orientovala na taneční výkony. Soutěže se účastnily také žákyně cvičící tae-bo, což je cvičení s hudbou s využitím prvků z bojových sportů a umění.

 

 

text: euroinstitut.cz, foto: euroinstitut.cz – 19. 10. 2020, 10.12:15

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu

TOPlist