Quantcast

Aplikace Telly pro Apple TV má novou grafiku

| Tisk

Televizní operátor Telly výrazně mění grafický vzhled své aplikace pro Apple TV. Opouští dlaždicový design a přechází na klasický EPG formát a vizuální podobu, kterou již diváci Telly znají z ostatních aplikací.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nová grafika aplikace Telly v Apple TV. Home screen – domovská obrazovka aplikace s doporučenými pořady (foto: Telly)

Nový vzhled aplikace pro Apple TV přinese jejím uživatelům lepší přehled a informace o programech. Ovládání a využití funkcí, které má divák k dispozici, je zase jednodušší a více intuitivní a odpovídá ostatním aplikacím Telly.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Nová grafika aplikace Telly v Apple TV. Informace o pořadu jsou rozpracované do většího detailu (foto: Telly)

V posledních měsících jsme pracovali na sjednocení grafiky i funkcí všech aplikací, aby naši zákazníci ovládali svou televizi jednoduše a stejně bez ohledu na zařízení, na kterém zrovna Telly sledují,“ vysvětluje Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly.


obrázek

▲ Obr č. 3 - Nová grafika aplikace Telly v Apple TV. Nová obrazovka 7denního archivu v EPG formátu, vyznačený program „Živě“ a další funkce (foto: Telly)



Aktualizace se zákazníkům sledujícím internetovou Telly prostřednictvím Apple TV provedou automaticky. Pokud mají zákazníci automatické aktualizace vypnuté, novou verzi si mohou stáhnout manuálně prostřednictvím menu Apple TV.

Aktuálně lze internetovou televizi Telly sledovat na mnoha zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností je Apple TV, dále chytré televizory Samsung Smart TV nebo televizory se systémem Android. S využitím set-top boxu Arris naladíte Telly na každém televizoru. Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome. V přípravě je aplikace pro chytré televizory LG. Telly lze sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10. Zákazníci mají k dispozici až 132 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat až na 4 zařízeních.

redakce





Reklama




Vybrané články