Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Dětí ráje a také šéf pořadu Showtime na Primě Tomáš Löbl má koronavirus. V karanténě je i se svou manželkou, která je také pozitivní. Průběh nemoci mají oba naštěstí lehký.

"Je to tak, prodělal jsem i s manželkou covid-19. Pomalu se blížíme ke zdárnému zakončení izolace," řekl Super.cz Tomáš.

"Díky vitaminům, které už dlouhou dobu užíváme, byl náš průběh lehký. Zvýšená teplota, trochu kašel a já jsem přišel o čich i chuť. Což v mém průběhu nemoci bylo to nejprotivnější.

Prý si z toho mám vzít jen to dobré. Takže jsem díky nechuti k jídlu zhubl tři kila za týden. Jak říkám, náš průběh byl rychlý a lehký," prozradil.

Apeluje ale na všechny, aby nemoc nepodceňovali. "Rozhodně to nikomu nepřeju, protože nevíte, co přijde druhý den. A určitě bych to nepodceňoval a dodržoval všechna nutná opatření. Na chvíli zahodit ego a nebrat to tak, že je to lehká chřipka. Znám i mladší, kteří skončili na měsíc v nemocnici a neměli předchozí vážné zdravotní komplikace. Ego stranou a buďte na sebe opatrní," vzkazuje.

Reklama

Další články

Načítám