Po narození svého prvního potomka, chlapečka s metr dlouhým jménem Isaac Menelik Giovanni Ervin, se Ashley pustila do pomyslné online reality show Život novopečené matky. Milionům fanoušků na instagramu ukázala, jak se dítěti mění pokakané plenky, jak to je s kojením, že i žena před čtyřicítkou občas potřebuje inkontinenční pomůcky, a jak si těhotenství pohraje s lidským tělem. „Striové srdíčko“, krátké video na zmíněné platformě, zaznamenalo úctyhodných pět milionů zhlédnutí a dodalo ženám z celého světa pořádnou dávku sebevědomí.

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Teď zašla Grahamová zase o fous dál a své tělo zbavila veškerého šatstva. K fotce, na níž si prsa zakrývá rukou a další intimní partie schovává za okraj umyvadla, napsala stručně: Nahá velká holka. Grahamová se za svou korpulentní postavu nestydí, a to ani devět měsíců po porodu, kdy jí břicho zdobí všemi nenáviděné strie.

Fanoušci včetně mnoha známých hvězd z branže pochválili její odvahu a především účel vzniku snímku – ukázat, že všechna těla jsou krásná. Ne nadarmo se díky svému odhodlání předvést nedokonalosti, s nimiž se potýká úplně každý, stala jednou z nejznámějších a nejobdivovanějších plus size modelek na světě.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií