fb pixel Tři tipy z Audiotéky, které vám zvýší tepovku – G.cz
Vyhledávání

Tři tipy z Audiotéky, které vám zvýší tepovku

Co s časem, když je teď všechno zavřené? Jasně, můžete si dávat sprinty kolem domu, utužovat vztah se svojí holkou nebo konečně postavit to lego, které máte ve skříni od minulých Vánoc. Anebo si dopřejte pořádnou nálož adrenalinu s bestsellery Audiotéky. Přinášíme tři tipy, které vás zaručeně dostanou.

Komerční článek
Komerční článek 20.10.2020, 11:00

Že jste zatím neslyšeli o Audiotéce? Na této platformě najdete více než 5 800 titulů toho nejlepšího, co česká a zahraniční produkce audioknih v posledních letech vytvořila. Máte rádi silné příběhy, drsný humor a kvalitní zápletky? Zajímají vás osudy sportovců, politiků nebo jiných veřejně známých osobností? Pak je pro vás Audiotéka jasnou volbou. Navíc, audioknihy si pořídíte během chvilky. Můžete je mít uložené v cloudové knihovně nebo si je stáhnete s aplikací Audioteka – a pak už posloucháte, kdykoli se vám zachce, i když jste zrovna off-line.

U většiny audioknih se můžete předem a zdarma přesvědčit, jak vás konkrétní zpracování osloví. Skvělé je i to, že můžete volit nejen podle titulu, ale také interpreta, který příběhům propůjčil svůj hlas. Audioknihy totiž předčítají herci s výrazným projevem, takže si postupně vytvoříte partičku oblíbenců, ke kterým se budete chtít vracet.

Naše tipy patří titulům, které jsou pro dlouhé podzimní dny, večery i noci jako stvořené.

Jaroslav Kmenta: Kmotr Mrázek I

Připomeňte si příběh gangstera, který měl pod palcem celé české podsvětí. Jo, spanilé devadesátky! Investigativec Jaroslav Kmenta odkrývá tajný život Františka Mrázka už od doby veksláků před listopadem 1989. A neochuzuje posluchače ani o pikantérie, jak organizovaný zločin prorůstal do státní správy a politiky. Čtou Libor Terš, Michal Jagelka, Václav Neužil a další.

Jonathan French: Šedí bastardi

Pro všechny, kdo to rádi fantasy s pořádnou dávkou sarkasmu a temnoty! Šakal střeží svůj kraj coby člen Šedých bastardů, jednoho z osmi bratrstev, která přežila obelhání Souzených. Intriky a touha po moci ho vyženou za hledáním pravdy do světa, který odměňuje jen zlovolné. Vychutnejte si uragán zvratů a napětí v podání Pavla Soukupa.

Chris Carter: Popravčí

Třetí tip ocení hlavně fajnšmekři. Děj začíná pěkně zostra: v kostele leží na oltářních stupních tělo kněze, jehož hlavu někdo vyměnil za hlavu psí. Postupně se objevují další oběti – každá zemřela způsobem, kterého se bála nejvíc. Detektiv Hunter se ocitá na stopě sadistického vraha, kam až ho dovede vyšetřování? Temnou atmosféru dokresluje hlas Jakuba Saice.

Audiotéka je na českém trhu už devět let. Kompletní přehled audio příběhů najdete na www.audioteka.cz. Objevujte, vybírejte, a hlavně si to pořádně užijte.

TÉMATA

Podobné články

Doporučujeme

Další články