Aplikace Dayswaps COVID report dokáže vytrasovat nakažené zaměstnance za 5 minut

Dayswaps COVID report

Dayswaps COVID report

Český startup Dayswaps, který vyvíjí a provozuje aplikaci na automatické plánování směn, se rozhodl aktivně zapojit do boje proti covid-19.


Programátoři startupu v krátkém čase vyvinuli funkci COVID report, která umožní rychle a spolehlivě vytrasovat kontakty pozitivně testovaného zaměstnance uvnitř firmy. Stačí zadat jméno nakaženého zaměstnance a aplikace ihned ukáže, s kterými kolegy se na pracovišti setkal, počet kontaktů a společně strávený čas. Firmy tak mohou spolehlivě rozhodnout koho musí poslat do karantény a kdo může nadále chodit do práce.

"Chtěli jsme pomoci a napadl nás COVID report. Naši zákazníci tak vytrasují nakaženého třemi kliky myši," říká Jakub Mynařík, zakladatel a CEO Dayswaps. "Zároveň jsme mysleli i na firmy, které Dayswaps k plánování směn nepoužívají. Stačí, když do aplikace nahrají excelovou tabulku s docházkou a ta jim obratem vyhodnotí s kým a jak dlouho byl nakažený v kontaktu."

Dayswaps poskytuje službu v rámci boje s koronavirem zdarma. Firmy, zdravotnická a sociální zařízení i státní instituce tak mají k dispozici účinný nástroj na rychlé vytrasování zaměstnanců, kteří byli pozitivně testováni.

Více informací o COVID reportu najdete na https://dayswaps.com/covid-report/.


Dayswaps (www.dayswaps.com) je český startup, který prostřednictvím moderních technologií zlepšuje plánování směn. Firmy oceňují velkou finanční a časovou úsporu i jednoduchou komunikaci změn, zaměstnanci zase možnost ovládat své směny přes mobil.


Kontakt:

Jakub Mynařík

Zakladatel & CEO Dayswaps

e-mail: jakub@dayswaps.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-počítače-koronavirus-software-firmy-Dayswaps

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.