Nedávno proběhla premiéra filmu Šarlatán, kde si Josef zahrál po boku svého otce Ivana Trojana. Po slavnostním uvedení snímku se ale sebe strhl mladý herec pozornost trochu nečekaným směrem.

Po slavnostním zahájení se totiž vydal na romantickou procházku a posezení s o třináct let starší moderátorkou DVTV Emmou Smetanou!

Intimní rozhovor doprovázený různými projevy náklonnosti sice zaujal veřejnost, partner moderátorky Jordan Haj ale zůstal zcela v klidu. "Je to nesmysl," hájil hudebník svou partnerku s tím, že jejich vztah nikdo nemůže narušit. Smetana se dodnes k úletu nevyjádřila a Trojan stejně jako Haj tvrdí, že o nic nešlo. Má tedy nadějný herec už nějaký objev?

Josef Trojan je krasavec, jak to má se ženami?

Josef Trojan na otázku Rádia Expres, zda je zadaný, odpověděl velice stroze. "Nejsem." Herec je přitom pořádný fešák, a letí na něj nejen mladší fanynky, ale i starší ženy. Trojan je stejně jako jeho slavný otec na své soukromí velmi háklivý a vše si raději nechává pro sebe.

Přes to se ale svěřil s tím, kde ho případné nápadnice rozhodně nepotkají.

Hospody nenavštěvuje

Už intelektuální vzhled Josefa Trojana napovídá, že nebude nejspíš barový povaleč. Herec společnost nevyhledává, dle svých slov je spíše samotář.

"Jsem typ člověka, který moc často nechodí ven. Já jsem rád doma ve svém pokoji, nebo někde s přáteli, v uzavřené společnosti, spíš v uzavřeném prostoru, protože jsem docela introvertní typ. Nejsem typ člověka, který by měl oblíbené podniky, ve kterých by se pravidelně vyskytoval," prozradil.