Svého prvního synka Quentina (7) porodila Ornella Koktová ještě v době, kdy byl její životní partner stále ženatý s Gabrielou Partyšovou (42). Pro Josefa Koktu (63) nebyl tehdy vztah s pohlednou modelkou ničím jiným než flirtem. A dítě, co z pobláznění postaršího neúspěšného podnikatele a vnadné studentky poté vzešlo, bylo dost velkou čárou přes jeho plány. Osud tomu však chtěl tak, že se Kokta s Partyšovou rozvedl (nebo spíše se ona rozvedla s ním poté, co veřejně praskla jeho nevěra), za svou choť pojal právě mladičkou milenku… a jak se zdá, dnes je z nich, i vzdor velkému věkovému rozdílu, přímo ukázkový pár.

Na rozdíl od Quentina, který byl zcela neplánovaný, početí druhého potomka, syna Svena (6 měsíců), si Ornella doslova a do písmene vymodlila. Na sociálních sítích nyní přiznala, že i ona musela řešit velké, bohužel i v dnešní době stále trochu tabuizované téma: „Jak otěhotnět“. A svěřila se, že měla problém tuhle záležitost řešit i se svými nejbližšími. „Dnes už mám doma vytoužené druhé miminko... a tak se už cítím na to, říct svůj mini příběh. Jak asi víte, Quentínek se mi narodil v mých (čerstvých... i jsem s ním maturovala) 20 letech. Byla to nečekaná radost, se kterou jsem se delší dobu srovnávala, a tak jsem na druhé dítě rozhodně nepospíchala.“

VIDEO: Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla! David Turek, Aleš Brunclík

Jenže po veselce s Koktou a spokojeném manželském životě začala o druhém dítku uvažovat. „Furt jsem to ale nehrotila... až jednou v prosinci roku 2018 jsem se svěřila svému muži, co by na druhé společné dítě řekl... A on s radostí souhlasil. Od té chvíle jsme to nechali čistě na přírodě a náhodě -nenávidím totiž termín ‚pracujeme na miminku‘, za to by se mělo střílet. Každopádně mě čekal velký ŠOK! Já neotěhotněla za měsíc, ani za dva, ani za tři (nutno říct, že hormonální antikoncepci jsem ze zdravotních důvodů nebrala nikdy)! Tak co se to sakra děje?! Moje ‚ego‘ bylo hodně zasažené…“

Pomoc našla až na internetu, díky kterému si naordinovala cvičení a speciální bylinné čaje, a rovněž bylinnou kúru i pro Koktu. I když prý tyto nápoje byly „mega hořký - ale když vás muž miluje, zvládne vše“, dal se tento druh přírodní léčby zvládnout. „Dál jsem se ponořila hodně do práce, aby moje myšlenky neblbly - byla jsem občas dooost podrážděná, navíc jsem se s tím nikomu nesvěřila, věděl to jen můj muž,“ přiznala Ornella.

Monika Štiková (podnikatelka)
 

Tyto typicky ženské problémy přitom nemohla řešit dokonce ani se svou maminkou - Monika Štiková (48) se rozhádala se zbytkem rodiny po skončení natáčení reality show Štiky. Jak s Ornellou, tak i s její mladší sestrou Charlotte (24) ukončila veškeré styky a zmizela do Německa, kde nalezla štěstí po boku o 24 let mladšího hokejisty nevýznamného německého klubu Petra Biniase (24).

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Čaje a cvičení nakonec zafungovaly, a tak se sedm měsíců po „mimi dohodě“ mohli radovat z pozitivního těhotenského testu. „Tím chci říct, holky, co se snažíte a nejde to - NEZOUFEJTE. Jde tomu pomoci různými způsoby, a to i jen přírodně... Můj malej brouček je toho důkazem. A nebojte se o tom mluvit... Není přeci nic přirozenějšího, než se snažit o potomstvo,“ zdůraznila Ornella, která Svena, stejně jako Quentina, přivedla na svět pomocí císařského řezu.

Mimochodem, právě Ornellina maminka o dětech mluvit problém nemá - se svým zajíčkem totiž po svatbě nějaký ten přírůstek do rodiny plánuje. „Já jsem zodpovědná, takže jsem si došla na kliniku, kde o mě dlouhodobě pečují, a pan doktor říkal, že nevidí žádný důvod, proč bych neměla otěhotnět, že jsem v pořádku. Ať se uvolníme a rozšíříme řady obyvatel České republiky,“ řekla Blesku pro ženy v polovině července letošního roku Monika Biniasová.

Fotogalerie
66 fotografií