Ve Watch Dogs: Legion si můžete kupovat nové hrdiny – za skutečné peníze
zdroj: Ubisoft

Ve Watch Dogs: Legion si můžete kupovat nové hrdiny – za skutečné peníze

20. 10. 2020 16:35 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Watch Dogs: Legion jsou za rohem, do ulic rozbouřeného Londýna se budeme moci vydat už příští týden a dle Vaškových dojmů se bude jednat o zábavnou taškařici, tedy pokud příliš nespoléháte na kvalitně vystavěný příběh. Ubisoft nyní přináší informace o plánovaném obsahu po vydání základní hry, ale také o nabídce mikrotransakcí, které bude hra obsahovat. Tak tedy pěkně popořádku.

Pokud si k Legionu pořídíte Season Pass, dostanete DLC s názvem Bloodline, které bude pokračováním příběhu Aidena Pearce, protagonisty prvního dílu. Navíc by se k němu v rámci příběhu měl připojit i Wrench, tedy postava ze dvojky, která nosila nápadité roušky ještě předtím, než to bylo cool.

Pearce a Wrenche budete moci využívat i v rámci základní hry. Tuhle dvojku navíc rozšíří ještě Mina, která má vlivem transhumanistického experimentu schopnost ovládat mysl ostatních, a Darcy, členka řádu Assassínů. Součástí Season Passu jsou také tři exkluzivní mise pro Dedsec, nějaké ty skiny a hlavně klíč na první Watch Dogs v kompletní edici.

Když už jsem nakousl ty kosmetické úpravy, těch bude ve hře velké množství. Ubisoft představuje měnu ETO, za niž budete v Londýně nakupovat prakticky vše: oblečení, skiny na zbraně nebo třeba barvy aut. Tuto měnu budete získávat hraním příběhové linie nebo plněním vedlejších aktivit, nebyl by to ale Ubisoft, aby vám nedal šanci si ji také zakoupit za reálné peníze.

V herním obchodě naleznete zvýhodněné balíčky herní měny, různé mapy, kosmetické předměty a také nové potenciální členy vaší hackerské skupiny. Právě v posledním zmiňovaném aspektu vidím potenciální kontroverzi. Vývojáři totiž na svém blogu zmiňují, že operativci, které si pořídíte, budou mít vlastní unikátní osobnost, oblečení a masky. Zároveň doplňují, že jejich skilly a další elementy ovlivňující hratelnost lze najít i u jiných postav, které se ve hře běžně vyskytují. Dobře, ale i tak mi to zavání snahou prodat vám zajímavější protagonisty, kterých v Legionu dost možná nebude moc.

Watch Dogs: Legion míří na pulty obchodů 29. října ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One. Hra nabídne podporu nových konzolí hned při jejich launchi.

Nejnovější články