Facebook Miroslava Pocheho obsadila Vietnamka s fake oblečením, má mnohem víc lajků než šíbr ČSSD

Konečně má ta stránka smysl.

Miroslav Poche proslul jako zákulisní hráč ČSSD. Ve straně je od roku 1997, až na post europoslance nikdy nezastával významnější funkci, přesto se vždycky vědělo, že má na chod sociální demokracie silný vliv. 

Tím, že tahal za nitky spíš z pozadí, nikterak významně nevyužíval ani sociální sítě. A tak v dubnu 2018 oznámil, že opouští Facebook a přesouvá se výhradně na Twitter. Svojí stránku ale nechal dál funkční. 

A toho se teď, po dvou a půl letech, zhostila podnikavá paní z Vietnamu!

Obsadila Pocheho profil, změnila profilovku na vlastní selfíčko, jinak se ale s úpravou neobtěžovala, takže tady je Ing. Mgr. Miroslav Poche:

Facebook Miroslava Pocheho našel nové využití.

Pikantní je, že nejde o práci žádného hackera, co by teď přátelům bývalého europoslance rozesílal fake odkazy na porno. Paní se zvesela na stránce Miroslava Pocheho pustila do podnikání. A prodává, poněkud překvapivě, haha, oblečení a kabelky především značky Louis Vuitton.

Facebook Miroslava Pocheho našel nové využití.

Top je, že prodej probíhá na průměrně čtyřhodinových videích, kde paní energickou vietnamštinou horlivě nabízí zboží a vysvětluje, proč by mělo zákazníkům padnout.

A top také je, že zatímco u starších příspěvků Miroslava Pocheho najdeme pokaždé méně než pět lajků, paní prodavačka má u jednoho videa skoro tisíc komentářů.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
21350
11673