České herecké hvězdy: Takto jste je ještě neviděli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České herecké hvězdy: Takto jste je ještě neviděli!

Petr Kostka
Petr Kostka (Foto Divadlo Ungelt/Jan Malíř)

Jevištěm jednoho z nejmenších pražských divadel prošly desítky slavných. Při příležitosti 25. výročí Ungeltu nafotil kameraman Jan Malíř (72) tucet z nich pro kalendář na rok 2021.

Slavný spolutvůrce filmů jako Musíme si pomáhat, Šakalí léta, Pupendo, Odcházení a naposledy i dokumentu Karel o Gottovi (†80) dostal před objektiv i takové osobnosti, jako je například Petr Kostka (82). Herec je pověstný tím, že před fotografy prchá, sotva je zmerčí. Své měsíce mají také představitelka Pyšné princezny Alena Vránová (88) či plukovník Žitný ze seriálu Třicet případů majora Zemana v podání Františka Němce (77).

Nechybí ani Anče z večerníčků o Krakonošovi. „Ungelt pro mě měl vždy zajímavá zadání,“ prohlásila o dlouholeté spolupráci Hana Maciuchová (74). „Skvělé a inspirující setkání s mistrem svého oboru panem Malířem,“ řekla Aha! o focení Regina Rázlová (73). Fotografie vznikaly v divadle, v divadelním klubu, kde se sedí na židlích, které věnovali sami umělci, a také na romantické letní scéně na Novém světě. Pouze Alena Vránová pozvala Jana Malíře kvůli focení k sobě domů. Deset z nich si můžete prohlédnout a zkuste uhodnout, které dvě osobnosti, spojené už roky s touto scénou, chybí...

Hana Maciuchová zvolnila tempo a jen kvete! Ale proč je tak málo ve filmech?

Video se připravuje ...

Principál děkuje

Zároveň s kalendářem vychází kniha principála Milana Heina (74) s názvem Moje čtvrtstoletí s Divadlem Ungelt. „Styděli bychom se naše diváky znovu žádat o další podporu divadla. Proto nás velmi mile překvapila tak obrovská poptávka po kalendářích i knize. Opět nás tím dojali,“ svěřil deníku Aha! Hein. V době, kdy jsou divadla zavřená kvůli pandemii koronaviru, si zájemci mohou kalendář objednat on-line, nebo zakoupit přímo v pokladně Ungeltu.

Krajčo: Vánoční duet s Gottem!

Frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo (43) dlouho tajil velké překvapení. Pro Karla Gotta (†80) nenapsal jen duet Srdce nehasnou, ale také vánoční song. Premiéru bude mít už 5. listopadu. „Je to písnička, která všechno zapříčinila. Karlovi se to zalíbilo a po týdnu mi s Ivankou zavolali, jestli bych kromě toho nezkusil napsat píseň pro něho a Charlotte,“ prozradil ve včerejším primáckém pořadu Showtime Krajčo.

Alena Mihulová: Doufám, že budu dobrá tchýně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.