Hlavní obsah

Unáhlené ano. Které celebrity nechaly své sňatky anulovat?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechají se strhnout přítomným okamžikem nebo zmatenými smysly pod vlivem alkoholu a slíbí si ano v nemoci i ve zdraví, dokud je smrt nerozdělí. Potom ale procitnou a litují. Které celebrity uzavřely manželství unáhleně a potom ho nechaly anulovat? A kteří slavní se už po pár měsících nechali rozvést?

Článek

Rekord v nejkratším manželství drží pravděpodobně kuvajtský pár, který ho nechal zrušit hned po několika minutách. S anulováním (zrušením) či brzkým rozvodem mají své zkušenosti i mnohé celebrity. K anulování ovšem musíte tvrdit například to, že nedošlo k naplnění manželství, nebo, že se jeden z manželů dopustil podvodu. Ať tak či tak, kdo svůj slib rychle bral zpátky?

Nicolas Cage (56)

Jak rychle začalo, tak rychle manželství známého herce také skončilo. Uměleckou maskérku Eriku Koike (37) pojal za manželku při malém obřadu v Las Vegas v březnu 2019 po necelém roce randění.

Jako novomanželé spolu strávili pouhé čtyři dny a poté Nicolas Cage požádal o anulování. Zdůvodnil to tím, že Erika Koike ho do manželství vmanipulovala, když byl pod vlivem omamných látek a alkoholu.

Foto: Profimedia.cz

Nicolas Cage se domníval, že jeho expřítelkyni šlo jen o penízeFoto: Profimedia.cz

Nicky Hilton (37)

Anulaci za sebou má i mladší sestra známější pařmenky Paris Hilton (39). V roce 2004 se v Las Vegas provdala Nicky Hilton za obchodníka Todda Meistera (49). Po sňatku jim to spolu vydrželo jen tři měsíce. Modelka, podnikatelka a módní návrhářka sice později tvrdila, že svatba nebyla unáhlená, ale ceremoniál, který proběhl v ranních hodinách jen za přítomnosti dvou kamarádek a sestry, vypovídá spíše o opaku.

Jako důvod anulování potom uvedli skutečnost, že Nicky Hilton žila v té době v New Yorku a Todd Meister v Los Angeles. Nevěstě bylo v té době dvacet let.

Foto: Profimedia.cz

Rozdělila je vzdálenost a možná i věkový rozdílFoto: Profimedia.cz

Renée Zellweger (51)

Tato herečka se divákům naposledy představila v roli Judy Garland (✝47). V lásce nikdy moc štěstí neměla. Její jediné manželství z roku 2005 s písničkářem Kennethem A. Chesneyem (52) vydrželo jen krátce. Za čtyři měsíce po svatbě byli od sebe a požádali kvůli rozdílným názorům o anulování sňatku. Spekuluje se však o tom, že manželství nevydrželo proto, že písničkář upřednostňuje v milostných vztazích stejné pohlaví.

Foto: Profimedia.cz

Ani herečka, ani zpěvák už do žádného dalšího manželství nevstoupiliFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (38)

Rekordmankou z roku 2004 je popová zpěvačka Britney Spears. Svatba se odehrála jak jinak než v Las Vegas a jejím vyvoleným se na příštích pětapadesát hodin stal kamarád z dětství, Jason Alexander (38). Láska v tom nebyla, šlo o recesi a alkohol. Uličku v kapli si nevěsta prošla v džínách, s odhaleným pupíkem a místo závoje měla na hlavě kšiltovku.

Foto: Profimedia.cz, Tinseltown - Shutterstock.com

Spojení zpěvačky a jejího dlouholetého přítele nebylo myšleno vážně od samého začátkuFoto: Profimedia.cz, Tinseltown - Shutterstock.com

Janet Jackson (54)

Členka hudebnické rodiny se v osmnácti letech provdala v roce 1984 za o tři roky staršího zpěváka Jamese DeBargea (57).

Zpěvaččin producent se ovšem bál, že by to mohlo poškodit Janetinu začínající hudební kariéru, a tak na jeho nátlak proběhl o osm měsíců od svatby rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Možná to byla láska, ale co by člověk neudělal pro kariéruFoto: Profimedia.cz

Shannen Doherty (49)

Herečka známá jako Brenda ze seriálu Beverly Hills 90210 (1990–2000), která v únoru oznámila, že se musí znovu utkat s rakovinou prsu, má za sebou „rychlomanželství“ z roku 2003. Manželství s podnikatelem Rickem Salomonem (52) trvalo devět měsíců.

Herečka nicméně tvrdila, že byla velmi zamilovaná, a to přesto, že svatba se konala dva dny po tom, co spolu začali chodit. Konec vztahu pro ni byl prý zdrcující.

Foto: DFree - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Když si myslí, že jde o velkou lásku, jen jeden z páru, končívá to špatněFoto: DFree - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Pamela Anderson (53)

Co se týče Ricka Salomona, vypadá to, že rušení sňatků patří mezi jeho koníčky. Kromě Shannen Doherty si totiž vzal v Las Vegas v roce 2007 i tuhle blonďatou sexbombu. Byli spolu však jen dva měsíce a krátce po začátku nového roku bylo manželství zrušeno.

V roce 2013 se ovšem bývalí manželé znovu sblížili a následně se vzali podruhé. Idyla neměla dlouhého trvání a v roce 2015 šli po velkých rozvodových tahanicích zase od sebe.

Foto: Profimedia.cz

Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš? To v případě Pamely Anderson a Ricka Salomona neplatíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám