Společnost JUD care zahájila hledání zahraničních partnerů pro zajištění distribuce svého revolučního systému Portable Ward sROOM pro izolaci pacientů

Společnost JUD care, přední technologická firma zabývající se chytrými řešeními pro medicínu a zdravotní péči, spustila program na hledání zahraničních partnerů pro spolupráci s distribucí svého nového revolučního přenosného řešení Portable Ward sRoom (dále jen „sRoom") pro izolaci pacientů, které zdravotníkům umožňuje rychle zřídit nouzové izolační pokoje na různých místech. Podtlakovou kabinu s podlahovou plochou 6 metrů čtverečných, která slouží pro péči o pacienty s infekčními chorobami, zvládne uvést do provozu jedna osoba za pouhých 10 minut. Toto řešení je zvlášť vhodné pro péči o pacienty se závažnými, vysoce nakažlivými chorobami. Fyzické osoby i organizace, které mají zájem se do tohoto mezinárodního partnerského programu zapojit, mohou firmu JUD care kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy judcare@clearofchina.com.


„Izolace je základním a konečným řešením v léčbě a prevenci respiračních infekcí. Přenosné izolační kóje sROOM skvěle vystihují poslání společnosti JUD care, která chce poskytovat zdravotnictví revoluční technologie a řešení pro okamžitou izolaci nakažených pacientů, což zdravotníkům umožní rychle a účinně přijmout vhodná opatření na zabránění šíření viru a přispějí tak k ochraně lidského zdraví," řekl Che Wej, provozní ředitel firmy JUD care. „Náhlé vzplanutí a rychlé šíření COVID-19 po celém světě vyvolalo potřebu mezinárodní spolupráce. Hledáme další zahraniční partnery a lidi, kteří se k nám chtějí v tomto globálním boji s pandemií připojit."

Izolační kóje sRoom nabízí kompletní izolaci, pokročilý filtrační systém a oddělené proudění čistého a kontaminovaného vzduchu, které vytváří podtlakové prostředí bránící náhodnému úniku kontaminovaného vzduchu do okolí a snižuje koncentraci infekčních částic v místnosti. Celý systém je dokonale vzduchotěsný a má vynikající protipožární odolnost. Navíc, díky automatickému systému zamykání dveří se obsluha nemusí dotýkat kliky ani dveřní konstrukce rukou, což snižuje riziko nákazy. Do kóje neustále proudí čerstvý vzduch průtokem 150m3/h a kontaminovaný vzduch je z kóje odsáván přes HEPA filtr a dvojitý dezinfekční systém, který zachytí přes 99,99 % částic. V celé kóji se takto vymění vzduch více než 12x za hodinu, což ještě více snižuje koncentraci patogenů.

Izolační kóje sRoom jsou vybaveny řadou chytrých doplňků, které umožňují vytvořit bezpečné a spolehlivé prostředí pro práci zdravotníků a péči o pacienty. Obsahují technologie pro monitorování stavu pacienta se zobrazením nejdůležitějších údajů, jako jsou, mimo jiné, tlak, teplota, vlhkost a kvalita vzduchu, v reálném čase na dotykovém LCD. Součástí tohoto produktu je také nastavitelný systém řízení teploty s možností regulace v rozmezí 20-26°C, který umožňuje nastavit optimální tepelnou pohodu.

A navíc je tento systém bezpečný a spolehlivý. Izolační kóje sRoom obsahují záložní zdroj napájení, zdvojený ovládací systém a také automatické upozornění na blížící se konec životnosti jednotlivých komponent. Tyto systémy umožňují nepřerušený provoz této izolační kóje i při výpadku elektřiny.

Kromě toho je toto cenově příznivé řešení vysoce mobilní a vyniká jednoduchostí instalace. Je vybaveno kolečky a dá se složit do kompaktního tvaru. Po instalaci lze do kóje sRoom umístit nemocniční lůžko, zdravotnické přístroje a dokonce i suché WC, elektrickou zásuvku a hadičku s přívodem kyslíku. Po použití lze kovový rám a plachtu k opakovanému použití snadno a jednoduše vydezinfikovat, složit a uskladnit.

Izolační kóje sRoom umožňují okamžitou a účinnou izolaci pacientů s infekčním onemocněním a nabízí tak zdravotnickým zařízením možnost získat za výhodnou jednorázovou investici všestranně použitelný systém, který lze rychle a snadno uvést do provozu.


O společnosti JUD care

Společnost JUD care je jednou z předních technologických společností v oblasti chytrých řešení pro medicínu a zdravotní péči. Firma JUD care sídlí v čínském Šen-čenu, má své vlastní oddělení výzkumu a vývoje a rozvinutou prodejní a servisní síť. Firma zaměstnává více než 1 400 zaměstnanců a své produkty a služby dodává do více než 3 500 nemocnic ve 30 provinciích po celé Číně a také do více než 50 zemí a regionů na celém světě.


Více informací získáte na webové stránce https://s-room.clearofchina.com/ nebo se s námi spojte prostřednictvím sociálních sítí na https://www.linkedin.com/company/judcare/


Video - https://www.youtube.com/watch?v=0LzqjJiNm6o

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1314078/JUD_care_sRoom.jpg

KONTAKT: Alice Zhang, +86-158-8940-3981, zhangyan2@clearofchina.com

Klíčová slova Čína-zdraví-elektronika-JUD care

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.